Stars

Nevena Rendeli pokazala je kako boji izrast i sama radi valove - super joj je ispalo

  • Mnoge dame ovih dana muku muče s izrastom koji više ne mogu prikriti
  • Frizerka Antonija Mužar odlučila je na Instagramu snimiti video koji će pomoći onima koji žele pobojati izrast kod kuće
  • Na taj korak se odlučila i njezina klijentica Nevena Rendeli Vejzović te je uz pomoć Antonije na Instagramu pokazala kako joj je uspjelo

Kao što se i očekivalo nakon mjera zatvaranja frizerskih salona iz sigurnosnih razloga, brojne dame, ali i muškarci uzeli su stvari u svoje ruke. Nekima je problem kosa koja je previše narasla, a nekima izrast. Kako bi pomogli svojim vjernim klijentima, neki frizeri snimili su tutorijale u kojima se može saznati kako napraviti proljetne frizure, kako skratiti kosu, ali i kako se obojiti kod kuće. Jedna od njih je i Antonija Mužar, vlasnica frizerskog salona Antonija Studio, koja je snimila video kako pobojati izrast, a cijeli postupak je pokazala na svojoj kosi.

Možda vas zanima 5 frizura kao stvorenih da prikriju izrast na kosi ili ga učine chic detaljem Rubrika Beauty Beauty

Uz video, Antonija je i opisivala cijeli postupak: Za početak treba kosu dobro raščešljati i počešljati te napraviti da ti razdjeljak ide po sredini. U posudici pomiješaj boju koju ćeš nanijeti te ju zatim kistom nanosi na kosu,a taj nanos neka bude otprilike 2 centimetra širok. Zatim odvajaj centimetar po centimetar kose, odnosno pramene i nanosi boju. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Pusti boju da se osuši i primi na kosu, a nakon toga operi kosu. Kako bi bila što zadovoljnija i imala osjećaj kao da si bila kod frizera, jednostavno napravi frizuru. Uzmi četku s kojom ćeš izvlačiti kosu dok ju fenom sušiš. Kada si gotovo, dodaj nekoliko uvijača da dobiješ lagane valove.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Žene pokazuju izrast na kosi kako bi dale podršku frizerima - pridruži se! Rubrika Beauty Beauty

I Antonijina klijentica, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović odlučila se za ovaj korak. Nevena je bojenje izrasta odabrala kao odličnu zanimaciju za subotu navečer, a postupak je pokazivala svojim pratiteljima putem Instagram Livea, a pridružila joj se i Antonija sa svojim korisnim savjetima.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Konačnim rezultatom bila je zadovoljna i sama Nevena te se pohvalila kako više nema izrast. Nakon što je obojila kosu uz pomoć Antonije, napravila je i frizuru, također veoma uspješno. Za frizuru, odnosno valove po kojima je Nevena poznata, poslužili su joj vikleri, a dobila je i pohvale od svojih pratitelja.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    woooowwwww, big deal!!!!!! nikad prije viđeno hahaha