Beauty

Video: Frizerka poznatih Hrvatica pokazala je kako doma možemo napraviti dvije popularne frizure

  • Frizerka Valentina Čajo zadužena je za frizure brojnih domaćih zvijezda
  • Valentina je na svom Instagram profilu odlučila podijeliti trikove za dvije frizure koje si možeš sama napraviti
  • Prvo je snimila video kako napraviti valove, a zatim kako napraviti pravu proljetnu frizuru za tri minute, a uz njezine uputa svaka od nas može imati frizuru kao iz salona

Iako većinu vremena provodimo kod kuće, to ne mora značiti da moramo biti neuredne kose i stalno u trenirci. Kako bismo se bolje osjećale, poželjno je da se s vremena na vrijeme dotjeramo. Iako frizerski saloni ne rade, brojni frizeri se trude olakšati svojim klijeniticama život u izolaciji. Jedna od njih je i Valentina Čajo, inače hair stilistica u zagrebačkom salonu Marina, a mnogi ju znaju i kao frizerku koja je zadužena za frizure domaćih zvijezda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA ČAJO (@tinalicious2) on

Možda vas zanima Lana Klingor Mihić u karanteni se igrala frizerke: pogledaj kako se sama ošišala Rubrika Stars Stars

Na svom Instagram profilu, Valentina je snimila dva videa na kojima pokazuje kako da si same napravimo frizuru kao iz salona. Prva frizura bili su popularni valovi koje voli gotovo svaka žena.
Za izradu valova potreban ti je figaro, lak za kosu, sprej za volumen i teksturu te ulje. Prvi korak je da dobro počešljaš kosu te figarom kreni uvijati sloj po sloj kose. Nakon što si uvila sve pramenove, prođi po kosi sprejem za volumen te ju raščešljaj kako bi dobila lijepe i blage valove. Zatim stavi ulje na vrhove, a šiške i frizuru možeš učvrstiti lakom za kosu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA ČAJO (@tinalicious2) on

Možda vas zanima Jako koristan video: Frizer slavnih otkriva kako sama možeš najuspješnije oblikovati šiške Rubrika Beauty Beauty

Iduće nam je Valentina pokazala kako u samo tri minute napraviti pravu proljetnu frizuru. Za njezinu izradu će ti biti potrebni češalj, sprej za volumen i teksturu te marama po tvojoj želji, bilo bi super ako bi imala maramu koja u sebi ima i gumicu za kosu, no nije presudno. Sa svake strane uzmi dva pramena kose koje ćeš motati jedan oko drugoga, zatim preko njih stavi sprej za volumen i na kraju dijelove povlači prema gore kako bi dobila pomalo nemaran izgled. Kad si na obje strane glave isto napravila, spoji ih iza na glavi te na sredini zaveži tankom gumicom za kosu. Zatim oko gumice stavi maramu i to je to. Za finalni izgled malo razbaruši kosu i to je to. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA ČAJO (@tinalicious2) on

Isprobaj ove frizure i odmah ćeš se osjećati bolje i bit ćeš produktivnija. A dobra stvar je što ih sad imaš vremena izvježbati pa kad sve ovo prođe, moći ćeš si i sama napraviti genijalne frizure. 

Možda vas zanima Možeš je napraviti i sama: Retro frizura dobila je novi moderan izgled, a već je rado nose i slavne dame Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0