Stars

Lana Klingor Mihić u karanteni se igrala frizerke: pogledaj kako se sama ošišala

  • Tko se kao djevojčica nije igrao frizera na svojim lutkama i maštao o tom zanimanju?
  • Jedna od njih možda je i Lana Klingor Mihić koja je sad isprobala koliko je sa škarama vješta - na sebi
  • Skratila je kosu i napravila frizuru, a Lana je i snimila kako je to napravila

Da je bivša pjevačica, a danas PR stručnjakinja i kuharica Lana Klingor Mihić uspješna u mnogočemu čega se dohvati to smo već imali prilike vidjeti. Ove tjedne i ona, kao i većina građana, provodi u karanteni sa suprugom Antom i tri kćerkice - Kiarom, Marlom i Mikom, no između ostalih stvari koje joj nedostaju iz života kakav je bio prije pandemije koronavirusa je i dolazak frizeru. No poduzetna je Lana uzela stvar u svoje ruke, a postupkom kao i rezultatom pohvalila se na svom Instagram profilu. 

Možda vas zanima Možeš je napraviti i sama: Retro frizura dobila je novi moderan izgled, a već je rado nose i slavne dame Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Lana se tako pohvalila da si je ošišala ne samo vrhove, ćeć hrabro čak 15 centimetara kose. I moramo priznati da zaista ne izgleda kao da je to radila kod kuće, sama na svojoj glavi (što je sigurno teže nego da probaš ošišati nekog drugog). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Možda vas zanima Žene pokazuju izrast na kosi kako bi dale podršku frizerima - pridruži se! Rubrika Beauty Beauty

Nakon šišanja, Lana si je napravila i frizuru - valove za koje je dobila brojne upite. Kako ne bi svakome posebno odgovarala, na storyjima je snimila nešto poput kratkog tutoriala i pokazala kako jednostavno svaka od nas doma može napraviti upravo takvu frizuru.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Kao što je Lana pokazala, dovoljna će biti pegla za kosu koju zagrijemo na 220 stupnjeva te uzmemo pramen kose i zavrtimo ga oko pegle. Bitno je da ne krenemo od korijena, a zatim samo spuštamo prema kraju pramena. Također, pripazi da makneš peglu prije vrhova kako ih ne bi od topline popucali. Uz ove upute, možemo si uljepšati dane kod kuće s ovakvom frizurom.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    evo, sad svi znamo sve.....tako i treba!!!!