Stars

Nevena Rendeli i Mirna Medaković snimile video vježbe: "Ostani u formi dok traje karantena!"

  • Da bi ostale fit i dobro raspoložene u pomoć su nam priskočile partnerice u vježbanju Nevena Rendeli i Mirna Medaković, uz svoju trenericu Martinu Mavrin
  • Nevena i Mirna na svojim Instagram profilima svaki drugi dan objavljuju video uratke koje su snimile prije kolektivnog odlaska u strogu karantenu
  • Kako nam ovaj video serijal može pomoći u ovoj izvanrednoj situaciji ispričala je Nevena Rendeli

Poslovica u ''zdravom tijelu, zdrav duh'' vjerojatno ima veće značenje nego bilo kada. Prepoznale su to Nevena Rendeli i Mirna Medaković koje su pod vodstvom trenerice Martine Mavrin još prije odlaska u karantenu snimile setove vježbi i sada ih svima nesebično daju na raspolaganje putem društvenih mreža. 

Možda vas zanima Nevena Rendeli pozirala na plaži: "Napokon mogu objaviti fotku u badiću" Rubrika Stars Stars

‘’Kada smo Mirna i ja shvatile da će zapravo zatvoriti sve teretane i prostore za vježbanje, a kako ja i ona zajedno vježbamo pod vodstvom naše voditeljice Martine, došle smo na ideju da vježbe snimimo i puštamo ih sebi i drugima i tako napravimo dobru stvar. Vježbe smo snimile prije desetak dana, a odlučile smo ih puštati svaki drugi dan. Svaki put se vježba druga mišićna skupina‘’, ispričala nam je Nevena. 

U prvom videu Nevena i Mirna izvode vježbe za stražnjicu, a u dobrom društvu sve se odvija pod budnim okom trenerice. 

‘’Svaki dan 5 minuta i da vidite kako ćete ostati u formi dok ne prođe #karantena. Samo ću reći da ja još uvijek imam muskulfiber! Naravno oni ambiciozniji samo trebaju napraviti više ponavljanja’, napisala je Nevena uz objavu. 

Iako je vježbanje u grupi i s prijateljicama jako zabavno, nakon restriktivnih mjera koje ograničavaju kretanje, to više neće biti moguće, ali Nevena napominje kako aktivnost jednako zabavna može biti i s ukućanima, ali vježbati se može i sama. Inspiracije i setova vježbi putem društvenih mreža, kaže Nevena, neće nedostajati.

Možda vas zanima Super video za vježbanje kod kuće: 5-minutni trening koji zamjenjuje sat vremena u teretani Rubrika Life&style Life&style

‘’Za sada imamo spremnih 10-15 videa u trajanju od pet minuta. Ako ćemo trebati snimati još vježbi, probat ćemo tako da to svaka radi od doma ili ćemo organizirati neki live prijenos uz vođenje naše Martine’’, rekla nam je Nevena koja je na svome Instagram profilu i YouTube kanalu do sada objavila dva videa.

Za vježbanje se uvijek može pronaći način i vrijeme pa i u situacijama kada smo kod kuće i brinemo se o maloj djeci. Samo pet minuta vježbanja donijet će brojne benefite. 

‘’Održavanje fizičke aktivnosti je važno, ali mi smo snimile ova videa da podsjetimo sve žene da postoji nešto što mogu učiniti za sebe, a da to nije briga oko situacije i da mogu uzeti ono najbolje što nam se trenutno u životu pruža, a to je ostanak kod  kuće’’, poručila je Nevena. 

Možda vas zanima Nevena Rendeli oduševila fotografijom kojom je poslala snažnu poruku Rubrika Stars Stars

Da znaju najbolje iskoristiti ono što im trenutno dopušta izolacija, Nevena i Mirna pokazale se u dosad drugom objavljenom videu gdje su im kao rekviziti poslužile role toaletnog papira

‘’Danas nastavljamo s našim vježbama u dnevnom boravku jer se nadamo da ste upravo tamo :). @martinamavrin7 smislila je vježbe s rekvizitima koje sudeći po ispražnjenosti polica u trgovinama, sigurno imate doma! Vježbajte sa mnom i @mirna_medstep i #ostanitedoma’’, napisala je Nevena.

‘’Bravo Nevena ,Mirna i Martina za ideju, odlične su vam vježbe’’, Nevena, vježbam s tobom od doma! Hvala za posting’’, Odlično, 30 dana bez posla, vježbanja hvala Vam'', neki su od komentara na Neveninom Instagram profilu. 

Vjerujemo kako se mnoge od vas, baš kao i mi, vesele sljedećim videima!  

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivan49

    Bolje vam je da nešto radite korisno, nego da budalačete po medijima!