Stars

Nevena Rendeli oduševila fotografijom kojom je poslala snažnu poruku

  • Popularna novinarka i voditeljica često na svom Instagram profilu objavljuje svoja iskustva i piše o čarima, ali i izazovima majčinstva
  • Nedavno je objavila fotografiju na kojoj doji i time zapravo poslala snažnu poruku svim majkama, ali i ostatku društva

Nevena Rendeli Vejzović aktivna je na društvenim mrežama i često objavljuje fotografije svoje obitelji s vrlo domišljatim opisima ispod njih. Premda obožava svoje tri kćeri, blizanke Leu i Mare, te šestomjesečnu Vitu, iskrena je kada su u pitanju stvarne borbe majčinstva. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Nevena je realna kada su u pitanju čarobni momenti, ali i oni malo manje kada je u pitanju odgajanje tri male djevojčice. Tako je nedavno s putovanja po Italiji objavila fotografiju i šaljivi status o talijanskim cestama,te da joj je drago da su zato blizanke na našoj strani Jadrana. Voditeljica je već nekoliko puta iskreno komentirala koliki izazov može biti putovanje s  malom djecom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

 

Posljednom fotografijom na Instagramu oduševila je javnost i svoje pratitelje. Objavila je fotografiju na kojoj doji malu Vitu ispod koje je napisala šaljivi status: "Iz serije "dojenje po Italiji" dok je Sunce još hodalo po Zemlji 🌞"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Premda možda nije imala namjeru da status bude aktivistički uspjela je njime i fotografijom poslati snažnu poruku svim mamama - dojenje je prirodno i ne morate ga se sramiti!

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0