Life&style

Živjele! Zbog pandemije, tri gospođe su počele živjeti skupa jer ne žele samovati, a od svih zaliha, nakupovale su vina

  • Samoća i izolacija mogu zvučati zastrašujuće
  • Tri britanske gospođe u sedamdesetima su zato smislile super plan - živjet će zajedno
  • Već su odabrale seriju koji će gledati i nakupovale zalihe bijelog vina

Samoća je jedna od najtežih posljedica pandemije koja nam se događa, a baš kao i bolest, najviše prijeti starijim osobama, no tri britanske gospođe u sedamdesetima skovale su plan kako ne osjećati usamljenost. Dugogodišnje prijateljice Doreen Burns, Carol Spark i Dotty Robinson iz Salforda, koje se poznaju više od 40 godina, odlučile su živjeti skupa u istom domu i uvjerene su da će to funkcionirati, s obzirom da su zajedno već prošle puno toga, od razvoda do gubitka voljenih.

 | Autor: BBC BBC

 

Možda vas zanima Tako dirljivo: Odvojenost zbog koronavirusa nije ih spriječila da proslave svoju 67. godišnjicu braka, pogledaj video Rubrika Life&style Life&style

"Trenutačno smo u Carolinu domu jer ona ima lijepi veliki vrt u kojem će biti super vježbati", rekla je Doreen za BBC, no dame još razmišljaju hoće li tu i ostati pošto Dotty ima pristup Netflixu u svom domu, ali i dovoljno soba u koju se mogu povući ako počnu živcirati jedna drugu. 

Prijateljice su odlučile tijekom izolacije pogledati cijelu seriju 'Kruna', a otkrivaju kako su, od svega, jedino nakupovale vina u većim količinama. Dosadno im, sigurno neće biti, a video prilog o ovim super bakicama možeš pogledati ovdje.  

Možda vas zanima Dok je epidemija koronavirusa zahvatila Europu, evo što je odlučila napraviti kraljica Rubrika Life&style Life&style
Photo: None

Komentari 0