Life&style

Tako dirljivo: Odvojenost zbog koronavirusa nije ih spriječila da proslave svoju 67. godišnjicu braka, pogledaj video

  • Pandemija koronavirusa i privremena odvojenost nije spriječila par iz Connecticuta da proslavi svoju 67. godišnjicu braka
  • Bob Shellard odlučio je iznenaditi svoju suprugu Nancy pojavivši se ispred njezinog prozora u staračkom domu s velikim natpisom i mnoštvom balona
  • Na natpisu koji je samostalno izradio stajala je poruka "Volio sam te 67 godina i još uvijek te volim. Sretna godišnjica."

Bob Shellard i njegova supruga Nancy nikada nisu propustili proslaviti godišnjicu braka. Pa kad je došlo vrijeme da prošloga vikenda proslave 67. obljetnicu, Bob se pobrinuo da se pojavi za svoju ženu - čak i ako fizički ne može biti s njom. On, naime ne smije posjetiti svoju 88-godišnju suprugu u njezinom staračkom domu u Stafford Springsu zbog pandemije koronavirusa. No, to ga nije spriječilo da se ispred njezinog prozora pojavi s ljubavnom porukom na plakatu koji je sam izradio i mnoštvom balona. Na komadu kartona ovaj 90-godišnjak je napisao: "Volio sam te 67 godina i još uvijek te volim. Sretna godišnjica."

 | Autor: Facebook @Bin isolation outing Facebook @Bin isolation outing

Možda vas zanima Ova 4 pitanja će ti otkriti hoće li vaša veza trajati dok vas „smrt ne rastavi“ Rubrika Love&Sex Love&Sex

Obiteljski projekt

U realizaciji ovog romantičnog podviga pomogla mu je cijela obitelj, a same ideje se dosjetio njegov zet Joe. "Moj se otac jako razveselio kad smo mu dali tu ideju" - otkrila je za Insider njegova kćer Laura. "Proveo je ostatak tjedna samostalno izrađujući natpis, a to mu je pomoglo da svrgne misli s bolesti i cjelokupne situacije" - dodala je.
Članovi obitelji su otkrili kako je za Boba ovo bio uistinu velik projekt, a kako je nekoć radio kao grafičar iznimno se trudio da plakat ispadne savršeno. Budući da njegova supruga boluje od Alzheimera želio je da natpis bude što veći kako bi ona mogla pročitati što na njemu piše.

Možda vas zanima Istraživanje: u ovom razdoblju svog braka bit ćeš najsretnija, a tvoj suprug pogotovo Rubrika Love&Sex Love&Sex

Baš poput kraljice

A kako je prošao njihov susret? "Oh, bilo je tako slatko" - otkrila je Laura te dodala: "Moja mama je mahala, puštala poljupce. Sestra je otvorila prozor i prenosila nam što je govorila. Kazala je da se osjeća kao kraljica i da bi željela biti dolje s nama te nam poručila da nas voli."
Ova gesta posebno je dirnula i medicinske sestre koje se brinu za starije i nemoćne u tom domu. Jednako oduševljen bio je i glavni junak ove priče. "Samo se smiješio od uha do uha" - otkriva Laura opisujući kako su joj roditelji cijelo vrijeme susretna izmjenjivali zračne poljupce i pozdrave. Priča o Bobu i Nancy od tada je postala viralna pronijela se širom svijeta. Njihova kćer Laura se nada da će ova priča ljudima pokazati kako sa svakodnevnim životom valja nastaviti i u vrijeme krize koja nas je zadesila.

Photo: Facebook @Bin isolation outing

Komentari 0