Life&style

Super video za vježbanje kod kuće: 5-minutni trening koji zamjenjuje sat vremena u teretani

  • Tvoja teretana možda više ne radi, ali to ne znači da trebaš prestati vježbati
  • Pronašli smo super video s 5-minutnim treningom koji će zamijeniti cijeli sat u teretani
  • Ne trebaju ti rekviziti već samo kutak u stanu u kojem ćeš imati mir, i tek malo volje

Možda si nakon zime krenula u teretanu, ali, sada već znaš da je tvoja teretana ili zatvorena ili će se to dogoditi svaki dan. Ali, bez brige, ne moraš odustati od vježbanja, pogotovo zbog toga što stručnjaci preporučuju vježbanje kao dio zdravog života koji će ti, uz pravilnu prehranu i dovoljno sna, pomoći održati tvoj imunitet na visokoj razini. Tvoj dom može postati tvoja mala privatna teretana, a znaš da danas možeš na YouTubeu pronaći gomilu super videa uz koje možeš vježbati. 

 | Autor: Unsplash/Thought Catalog Unsplash/Thought Catalog

 

Možda vas zanima Ovo su mitovi i činjenice o koronavirusu za koje Svjetska zdravstvena organizacija želi da znaš Rubrika Life&style Life&style

 

Mi smo pronašli sjajan video s kardio vježbama za koje ne trebaš izdvojiti puno vremena i za koje ti ne trebaju rekviziti, a ovaj trening je tako dobro osmišljen da zamjenjuje sat vremena rada u teretani. Traje 5 minuta, doduše, prilično je intenzivan, ali priznaj, ako traje 5 minuta, ne može biti tako strašno. 

Izvodi se 5 vrsta vježbi u trajanju 30, 45 i 60 sekunda i da, u ovih nekoliko minuta ćeš se oznojiti, ali će ti raditi svaki mišić u tijelu i sagorjet ćeš prilično puno kalorija. Zato, pronađi svoj kutak u stanu i vježbaj! 

 

Možda vas zanima Vrijedi isprobati! Recept za najzdraviji kruh na svijetu kojeg se ne moraš odreći ni ako si na dijeti Rubrika Life&style Life&style

 

  

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0