Stars

Neočekivani potez! Nicole Kidman i Keith Urban na iznenađenje mnogih pokazali su kćeri

  • Budući da je dodjela nagrada Zlatni globus održana u virtualnom formatu, glumica Nicole Kidman na nju je odlučila povesti cijelu obitelj
  • Tako su joj uz supruga Keitha Urbana društvo pravile i kćeri Sunday Rose i Faith Margaret, koje doista rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti
  • Supružnici Urban u pravilu nastoje kćeri zaštititi od medija i znatiželjnih očiju pa je ovo iznenadno pojavljivanje razveselilo brojne njihove obožavatelje

Australska glumica Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban svoje dvije kćeri obično drže podalje od očiju javnosti pa su se mnogi obožavatelji ovog slavnog para iznenadili kada su ih odlučili povesti na virtualnu dodjelu Zlatnih globusa.

Dvanaestogodišnja Sunday Rose i njezina dvije godine mlađa sestra Faith Margaret podržale su majku koja je zahvaljujući svojoj ulozi u seriji 'The Undoing' bila nominirana za najbolju glumici u seriji, mini seriji ili televizijskom filmu. Nagrada joj je ovoga puta izmakla, a otišla je u ruke mlade glumice Anye Taylor-Joy koja je svjetsku javnost osvojila naslovnom ulogom u popularnoj seriji 'Damin gambit'.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Možda vas zanima Presladak video: Ella i Charles su na snimci uhvatili prve korake kćeri Lumi Rubrika Stars Stars

Nicole Kidman na ovoj virtualnoj dodjeli zasjala je u crnoj haljini s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton, a dodjelu je pratila s vlastitog kauča. Uz nju su sjedili suprug i kćeri, a ovo iznenadno obiteljsko pojavljivanje oduševilo je brojne njezine obožavatelje.

Naime, supružnici doista rijetko objavljuje obiteljske fotografije te svoje mezimice nastoji zaštititi od medija. Jedna od rijetkih takvih objava seže još u 2017. godinu kada je pjevač objavio fotografiju koja prikazuje transparent koji su mu kćeri, u znak podrške,  napravile netom prije dodjele glazbenih nagrada Akademije country glazbe.

Možda vas zanima Kći Davida Boweia i slavnog modela izrasla je u ljepoticu, nakon što se dugo borila s neprihvaćanjem tijela Rubrika Life&style Life&style

Podsjetimo, glumica iz prethodnog braka s kolegom Tomom Cruiseom ima dvoje posvojene djece, kći Isabellu i sina Connora. A upravo je 26-godišnji mladić nedavno šokirao javnost značajnom promjenom svoga izgleda. Premda su mediji u više navrata pisali o narušenim obiteljskim odnosima, Nicole je takve insinuacije odbacila.

Štoviše, u jednom od rijetkih intervjua iz 2018. godine u kojem se dotakla ove teme otkrila je kako vjeruje da je majčinstvo njezina svrha te je "150% uvjerena" kako bi se odrekla svog života radi dobrobiti vlastite djece.

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

 
Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.
Photo: Shutterstock

Komentari 0