Life&style

Kći Davida Boweia i slavnog modela izrasla je u ljepoticu, nakon što se dugo borila s neprihvaćanjem tijela

  • 20-godišnja kći britanskog pjevača Davida Boweia izrasla je u pravu ljepoticu 
  • Ipak, preko njezinog Instagram profila mogli smo saznati da se godinama borila s neprihvaćanjem svog tijela
  • Zato je posebno zasmetao vulgaran komentar jednog od njezinih pratitelja na svoju fotku u kupaćem kostimu, no njezin odgovor stvarno vrijedi pročitati!

Alexandria Zahra Jones kći je britanskog pjevača Davida Boweia i somalijskog supermodela Iman, koju je slavni par odgajao daleko od očiju reflektora. Lexi, kako je skraćeno zovu, zapravo ne sliči ni na mamu ni na tatu, međutim odličan izgled priskrbio joj je zanimanje brojnih agenata koji su htjeli angažirati u modelingu. Umjesto toga, 20-godišnjakinja je izabrala je drugi put te se pokušava probiti na umjetničkoj sceni. Stvara svoje ilustracije koje nerijetko završe na tekstilu ili zidovima, a objavljuje ih i na svome poslovnome Instagram profilu @alexandriazahra.art.

Možda vas zanima Kći Davida Bowieja ima 19 i prava je ljepotica, no nedostaje joj mama: nije je vidjela 6 mjeseci Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_)

No, Lexi ima i privatni profil na kojem se našla i na udaru jednog od trolova. Naime, na svome Instagram storyju objavila je selfie u kupaćem kostimu, što je jednog od njezinih pratitelja motiviralo na vulgaran komentar. ‘’Napaljeni smo danas, nismo li’?’’, uputio je komentator. Lexi mu nije ostala dužna, odvratila mu je da se može je**ti te dodala kako su joj trebale godine kako bi zavoljela svoje tijelo takvo kakvo je

Nećeš vjerovati što žene smatraju najružnijim na svome tijelu!

‘’Dobar je osjećaj voljeti svoje tijelo nakon što sam ga godinama mrzila i nisam ga poštivala. Nema sramote u tome što mi se sviđa kako izgledam u svome kaubojskom kupaćem kostimu, ali sramotno je kako ti to možeš pretvoriti u nešto tako izopačeno i vulgarno…’’ uzvratila je Lexi komentatoru te mu poručila je ‘’smeće i da joj je žao što postoji još ljudi poput njega''.

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Lexi trenutno živi u Los Angelesu, a svoje umjetničke radove prodaje na Depopu po cijeni do 300 dolara. Jedino je dijete slavnog Bowiea i supermodela Iman koji su se vjenčali na maloj i zatvorenoj ceremoniji u Švicarskoj 1992. i ostali u braku do siječnja 2016. kada je on umro od raka jetre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_)

Da je Lexi bila vezana za svog oca svjedoči dirljiva tetovaža koju je dala napraviti na drugu godišnjicu njegove smrti, a na kojoj je polumjesec pokraj kojeg piše „Daddy“, uz godinu Bowievog rođenja i smrti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_)

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0