Stars

Kći Davida Bowieja ima 19 i prava je ljepotica, no nedostaje joj mama: nije je vidjela 6 mjeseci

  • Kći pokojnog Davida Bowieja i supermodela Iman ima 19 godina, jako je zgodna, no ne sliči ni mami ni tati
  • Lexi živi daleko od očiju javnosti i pokušava se probiti kao slikarica u Los Angelesu
  • "Samo sam dijete i mama mi nedostaje. Nisam je vidjela 6 mjeseci" napisala je na Instagramu

Kći Davida Bowieja i supermodela Iman danas ima 19 godina i izrasla je u pravu ljepoticu miješane puti. Slatka pjegava lica, Lexi Jones (što je pravo Bowijevo prezime), moramo reći, ne sliči previše ni mami ni tati. Unatoč tome što je dijete dvoje vrlo slavnih roditelja, jednog od najvećih glazbenika proteklog stoljeća i somalijskog modela svjetske slave, Lexi nije odrastala pod svjetlima reflektora. Njezini su roditelji to pod svaku cijenu željeli izbjeći.

Možda vas zanima Evo što napraviti na blagajni kad imaš jednu stvar za kupiti, a osoba ispred tebe ima puna kolica Rubrika Life&style Life&style

Lexi, punim imenom Alexandria Zahara Jones, koja živi u los Angelesu i pokušava se probiti kao umjetnica (za sad radove prodaje na Depopu po cijeni od 250 dolara) na svom je Instagramu napisala kako mamu Iman nije vidjela šest mjeseci i kako joj nedostaje. "Imam 19 godina, ali još uvijek sam dijete i mama mi nedostaje".

Ona i Iman se nisu vidjele tako dugo zbog pandemije korone koja se razmahala u Americi - Iman živi u New Yorku gdje je njihov dom, a Lexi je zaglavila u Kaliforniji. Povod za dirljivu poruku mami bio je Majčin dan, a djevojka se onda obratila svima riječima: "Sve vas molim da ostanete kod kuće. Nisam vidjela mamu jer živimo na suprotnim obalama, a sad je vrlo teško napustiti New York. Ali dijete sam i jako mi nedostaje pa vas molim da se ovaj ne pravite pametni i ponašate po svom tako da mi neće trebati još dvije j****e godine da je ponovno vidim! Hvala!" Na slici je mala Lexi dok sjedi mami u krilu i jede chicken nuggetse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_) on

Inače, Lexi nije eksponirana u javnosti; cijela je obitelj i prije smrti glazbenika živjela povučenim životom. Bowie i Iman su se i vjenčali na maloj i zatvorenoj ceremoniji u Švicarskoj 1992. i ostali u braku do siječnja 2016. kad je on umro od raka jetre. Iman je postala pomajka Duncanu Jonesu, njegovom sinu kojeg je dobio s prvom suprugom Angie, a Lexie je njihovo jedino zajedničko dijete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you💜 '47-'16

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_) on

Iman je već davno ispričala kako ne želi da kći krene njezinim stopama u svijet modellinga ili postane dijete-zvijezda zbog slavnih roditelja. U jednom je intervjuu prije nekoliko godina danas 64-godišnja manekenka ispričala: "Svaka agencija, svaki dizajner me nazvao da kaže: "Ako želi, rado bismo da bude naš model. Odgovarala sam: Ne, ne želi. Znala sam zašto je svi žele angažirati - zato što je kći Davida Bowieja."

"Mislila je da je previše štitim, no ja sam joj rekla da sve to može pričekati. Ništa joj neće pobjeći. Imaj svoj život dok još možeš, jednog će dana sigurno biti javan, zato uživaj sada." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who needs people lol 👩🏽💜🐬

A post shared by Lexi Jones (@_p0odle_) on

 

Photo: Instagram@_p0odle_

Komentari 0