Stars

Mnogi su zaprepašteni izgledom usvojenog sina Nicole Kidman i Toma Cruisea, naglo se promijenio

  • Glumci Nicole Kidman i Tom Cruise u braku koji je potrajao od 1990 pa do 2001. godine usvojili su dvoje djece
  • Isabella (28) i Conor (26) zaziru od medija i svjetla reflektora, a tek ponekad objave vlastite fotografije na svom Instagram profilima
  • Mnoge su tako iznenadile posljednje Connorove objave na kojima izgleda vidno drugačije nego proteklih godina

Connor Cruise posvojeni je sin nekadašnjih supružnika glumaca Tom Cruisea i Nicole Kidman koji su zbog nemogućnosti da imaju biološku djecu uz Connora posvojili i Isabellu. Glumački par razveo se a djeca su ostala s ocem i Scijentološkom crkvom, zbog čega su se odrekli majke. U javnosti ih nismo viđali puno, no Connor je ponekad znao napraviti iznimku i pojaviti se u pratnji slavnog oca na njegovim putovanjima. Danas 26-godišnjak, nerijetko je i u tinejdžerskim danima viđan u društvu holivudskog glumca na utakmicama.  

Možda vas zanima Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ron Cruise (@afrodjzak)

No, iako izbjegava pojavljivanje u javnosti, Connor ponekad objavi fotografiju na svome Instagram profilu.  Posljednje objave u kojima u opuštenom izdanju uživa u svom hobiju, ribolovu, zaintrigirale su strane medije koji su se raspisali o njegovom vidno drugačijem izgledu. Naime, Daily Mail piše kako je Connor jedva prepoznatljiv u odnosu na svoje fotografije iz nešto mlađih dana. 

Danas nosi dugu, pomalo neurednu bradu, a sa sunčanim naočalama i sportskoj opremi za ribolov uistinu izgleda drugačije nego proteklih godina.

Možda vas zanima Dugo je šutjela, a sada je Nicole progovorila o onomu što je prethodilo rastavi braka s Tomom Cruiseom Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/@theconnorcruise/neweracap.com Instagram/@theconnorcruise/neweracap.com

Tom i Nicole, koji su bili u braku od 1990. do 2001., usvojili su Connora 1995. godine. Tri godine ranije usvojili su kćer Bellu, koja danas ima 28 godina.

U prosincu prošle godine strani mediji pisali su kako hollywoodska zvijezda Tom (58) pokušava nagovoriti Bellu da živi s njim u njegovom londonskom penthouseu. Bella živi sa suprugom, IT savjetnikom Maxom Parkerom, u skromnoj kući s tri spavaće sobe u Croydonu u južnom Londonu, a susjedi kažu da joj je draži miran život daleko od reflektora.

Isabella zazire od medijske pozornosti, a tek tu i tamo na svom Instagramu podijeli svoju fotografiju. 

Nicole u medijima nikad nije voljela pričati o djeci kako im ne bi narušila privatnost, prije dvije godine je otvorila dušu za australski WHO magazin. ''Oni su odrasli i sposobni su donositi vlastite odluke, odlučili su biti scijentolozi, a moj posao majke je voljeti ih'', rekla je tada aludirajući na njihovo vjersko opredjeljenje.

Možda vas zanima Kći Toma Cruisea i Katie Holmes slavi 14. rođendan, izrasla je u prekrasnu djevojku. Na koga ti više sliči? Rubrika Stars Stars

Nakon razvoda od Toma, Nicole je sa svojim drugim suprugom, country pjevačem Keithom Urbanom, dobila dvije kćeri, Sunday (12) i Faith (10). Tom s bivšom suprugom Katie Holmes ima i 14-godišnju kćerku Suri Cruise.  

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avokada

    zaprepašteni? kako bi trebao izgledati? izgleda normalno, a tako se očito i ponaša.