Stars

Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda

  • Glumci Nicole Kidman i Tom Cruise u braku su bili od 1990. pa do 2001. godine
  • Tijekom braka posvojili su dvoje djece, kćer Isabellu (28) i sina Conora (25)
  • Unatoč tome što imaju slavne roditelje, oni zaziru od medija te se tek rijetko može vidjeti kako oni danas izgledaju

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova iz 90-ih godina prošlog stoljeća svakako su glumci Nicole Kidman i Tom Cruise. U svom braku, koji je trajao od 1990. pa do 2001. godine par je posvojio dvoje djece, kćer Isabellu 1992. godine, a sina Conora tri godine kasnije. Nakon što je braku došao kraj par je neko vrijeme dijelio skrbništvo nad djecom, a vrlo brzo su se djeca odlučila za Toma i Scijentološku crkvu u kojoj su odrasli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nownostalgic (@nownostalgic) on

Iako su joj roditelji poznati, Isabella zazire od medijske pozornosti, a tek tu i tamo na svom Instagramu podijeli svoju fotografiju. Posljednji put to je učinila prije par dana, a uz objavu je napisala: ''Sve što svjetluca je zlato... Oh, čekaj, to je još jedan Instagram filter''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

Na toj fotografiji se može vidjeti kako je odjevena u crnu kapu i majicu uz dodatak zlatnog nakita. Na Instagramu ju prati gotovo 13 tisuća ljudi, a profil se uglavnom sastoji od njezine umjetnosti koja uključuje ilustracije, fotografije prirode i ulica Londona u kojem živi te majica na kojima su njezini crteži. 

Možda vas zanima Julianne Moore i njezina djeca: sin kao da nema veze s njom, ali kći je mamina kopija Rubrika Stars Stars

Iako je ova fotografija iznenadila sve, na profilu se može pronaći još jedan selfie na kojem se Bella još bolje vidi. Crnokosa 28- godišnjakinja tako na rukama ima male tetovaže u boji, a u nosu piercing.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

Nicole u medijima nikad nije voljela pričati o djeci kako im ne bi narušila privatnost, prije dvije godine je otvorila dušu za australski WHO magazin. ''Oni su odrasli i sposobni su donositi vlastite odluke Odlučili su biti scijentolozi, a moj posao majke je voljeti ih'', rekla je tada aludirajući na njihovo vjersko opredjeljenje. Kako strani mediji pišu, Bella je od 2015. godine u braku s britanskim IT savjetnikom Max Parkerom. 

Možda vas zanima Ne pada jabuka... Sjećaš se filmova i serija u kojima su slavni glumci glumili sa svojom djecom? Rubrika Life&style Life&style

Na kćerino vjenčanje poznati roditelji nisu došli, no Tom je platio cijeli obred i slavlje, a mnogima je bilo i neobično da ni Nicole nije bila na vjenčanju iako je u to vrijeme boravila u Londonu na snimanju filma. Nakon udaje, u rijetkom istupu za medije, Isabella je demantirala da je u lošim odnosima s roditeljima.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0