Stars

Presladak video: Ella i Charles su na snimci uhvatili prve korake kćeri Lumi

  • Za obitelj Pearce zadnje su dani veljače obilježile sretne vijesti - prohodala je njihova jednogodišnja kći Lumi
  • Njezine prve korake ponosni su roditelji Ella i Charles rado podijelili s pratiteljima na društvenim mrežama
  • Snimka prvih koraka njegove mlađe kćeri za britanskog je poduzetnika bila poticaj da se 'vrati' na Instagram nakon kraćeg izbivanja

Ponosni roditelji Ella Dvornik i Charles Pearce na društvenim su mrežama s pratiteljima rado podijelili snimku prvih koraka njihove jednogodišnje kćeri Lumi. "Dani traju dugo, ali godine brzo prođu. Naša beba Lumi se otisnula u svijet prvim koracima danas", napisala je Ella uz video koji demonstrira kako njezina mlađa kći neustrašivo korača dnevnim boravkom.

Možda vas zanima Prema istraživanjima, roditelji koji odgajaju uspješnu djecu dijele ovih 6 karakteristika Rubrika Life&style Life&style

Sam trenutak u kojem je uspješno prohodala na snimci je uhvatio njezin suprug Charles, koji je spomenuti video objavio na vlastitom Instagramu. Popratio ga je i emotivnim opisom u kojem je između ostaloga naveo sljedeće: "Vidjevši da je Lumi danas napravila prve korake, podsjetio sam se da nam ponekad treba samo malo pogurivanja, malo držanja ruke, malo navijanja i motivacije. Jer u pozadini je uvijek netko s osmijehom nade i riječima ohrabrenja."

Također, britanski poduzetnik je priznao kako je neko vrijeme zazirao od korištenja društvenih mreža, no kako mu je ovaj obiteljski trenutak dao poticaj da se vrati na iste. "Pa koji je bolji način povratka, nego jednim malim korakom. Hvala Lumi na ovom ljubaznom podsjetniku. Hodamo zajedno, uvijek i zauvijek", napomenuo je.

Prethodno ovoj, njegova posljednja objava na Instagramu bila je fotografija kćeri Balie u posebnom izdanju, a mnogi su je tada prozvali "fotkom godine". Prisjetiti je se možeš upravo ovdje.

Možda vas zanima Ljudi su podijelili koju su važnu lekciju o vezi naučili od svojih roditelja, prepoznaješ li se? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ovaj važan trenutak u životu djevojčice Lumi raznježio je brojne pratitelje njezinih roditelja. "Bravo Lumi. E, a kako je samo pažljiva, polako i sigurno", "Kako je slatka, mali pačić", "Kako je sretna, sama se sebi čudi", "Joj, kako je slatka", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenutih objava. Oduševljenje je nedavno izazvala i snimka nastala za vrijeme Ellinog razgovora sa starijom kćeri Balie. "Jesam li i ja lijepa?" upitala je Ella trogodišnju kćer, a njezina reakcija je preslatka!

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram

Komentari 0