Stars

Natali Dizdar objavila fotke svog stana nakon preuređenja - i baš ima ono nešto!

  • Stan u centru Zagreba, prostran i s visokim stropovima, pokazao se idealnim izborom za pjevačicu koja ga je pretvorila u svoju životnu oazu
  • Retro, osoban i topao interijer ovog stana nastao je u suradnji pjevačice i njezinog prijatelja
  • Natali je i otkrila i najdraži kutak u stanu za ispijanje kave

Nije tajna da su naši životni prostori odraz naših osobnosti. Baš tako je i u slučaju stambenog prostora pjevačice Natali Dizdar koja je interijer svojih kvadrata pretvorila u oazu s nekim baršunastim, retro i unikatnim tonovima. 
Fotografije svog uređenog stana Natali je objavila na Instagram profilu. ''Kad se male ruke slože’’, napisala je. 

A stan za kojeg je Natali opisala retro, minimalističnim, osobnim, toplim i s ugođajem doma uređivala je sa Stipom Šešeljom, arhitektom i prijateljem iz srednje škole. Natalijine želje koje je Stipe artikulirao odlično su zaživjele u stanu s visokim stropovima na drugom katu zgrade u centru Zagreba, opusu starogradnje. 

Možda vas zanima WOW! Zavirili smo u super sređen stan Maje Šuput, a neki komadi namještaja su nas totalno oduševili Rubrika Stars Stars

''Oduvijek su me privlačile starije zgrade u centru grada, taj neki dašak prošlosti i sporijeg načina života, a i kvalitetnija gradnja od mnogih novije sagrađenih. Kvart u kojem sad živim mi ima dobru vibru i zapravo su mi mnogi kolege muzičari sada susjedi, neki za koje nisam ni znala da tu žive’’, izjavila je Natali za Design blog.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

U prostranom stanu spavaća soba okrenuta je na zapadnu, dvorišnu stranu zgrade, odakle Natali uživa u tišini u zalascima sunca
Jedini kompromis u stanu, navela je Natali bila je dnevna soba koja je okrenuta na istok pa u najmanjem nedostatku dnevnog svijetla najviše ispaštaju njezine biljke.

Neke stvari u stanu Natali je napravila i sama, poput uzorka na zidu u dnevnom boravku

Možda vas zanima Jennifer Lopez pokazala spavaću sobu stana u New Yorku kojeg dijeli s blizancima i zaručnikom Rubrika Stars Stars

‘’ To je bila neka moja ideja od početka, imati jedan obojeni zid i s rolerom napraviti uzorak livade, u ovom slučaju maslačka. To zahtjeva malo preciznosti jer su zidovi dosta visoki pa svaku dužinu treba prekinuti na pola i nastaviti u drugom potezu do poda’’, izjavila je Natali. 

 | Autor: Instagam Instagam

Natali  je osim uzorka na zidu obojila i neki namještaj pa je navela kako je u stanu gotovo sve malo hakirano. 

Koja joj je prostorija najdraža, Natali je pomalo neodlučna. 

‘’ Joj ne znam. Obožavam svoju dnevnu sobu, ljudi se osjećaju kao doma kad dođu, a stan mi je u zadnje vrijeme kao kolodvor što se tiče druženja i različitih kombinacija ljudi. U kuhinji se uvijek nešto reže, kuha, sprema, tako da sam možda najčešće tamo, a i lijep mi je pogled na zapad kroz mali prozor u kuhinji, pogotovo u kasno popodne.’’, izjavila je pjevačica. 

U razigranom i prekrasnom stanu Natali za trenutke ispijanja kavice ipak bira krevet.

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Photo: None

Komentari 0