Stars

WOW! Zavirili smo u super sređen stan Maje Šuput, a neki komadi namještaja su nas totalno oduševili

  • Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput (40) objavila je sliku svog kreveta, a na prijašnjim objava mogli smo vidjeli dijelove njezina stana
  • Maja i suprug Nenad Tatarinov u novi dom su se uselili krajem 2018. godine
  • Par koji voli puno putovati i boraviti u najluksuznijim hotelima, svoj dom je uredio vrlo raskošno

Maja Šuput jedna je od najtraženijih domaćih pjevačica koja veći dio godine provede izvan vlastitog doma. Na tu činjenicu se osvrnula i na svojoj posljednjoj Instagram objavi. Naime, Maja je objavila sliku svog kreveta te je napisala: ''Finally home sweet home 🙋‍♀️ Nakon 250 dana spavajući po hotelima u 2019., došao je na red i moj krevetić... odjavljujem se, provest ću dan u krevetu''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Maja je tako obožavateljima pokazala dio svoje luksuzne spavaće sobe u kojoj prevladavaju siva i smeđa boja, a uređenjem podsjeća na najluksuzniji hotel, što je Maji bio cilj. Na velikom krevetu se nalaze mekani pokrivači te mnogo jastuka za što ugodniji odmor. Tapeta iz kreveta je s uzorkom krokodilske kože, a pored kreveta se nalazi metalni stolić na kojem je lampa sa zanimljivim postoljem. 

Možda vas zanima Nikolina Ristović objavila fotografiju svog doma, a Nevena Rendeli ustvrdila:"Ti živiš u muzeju!" Rubrika Stars Stars

Sa suprugom Nenadom Tatrinovim, Maja je uselila u novi dom krajem 2018. godine, a za Dnevnik.hr tada je izjavila: ''Stan je moderanJako je fashion, jako je smiren i vrlo velike doza estetike i dobrih komada namještaja. Onako kako ja volim, hotelski''. Na Majinim objavama mogli smo primijetiti ulaz u stan, odnosno prostrani hodnik u kojem četrdesetogodišnja pjevačica često slika svoje zanimljive outfite. Hodnik krasi i polica na kojoj stoje mnoge knjige bračnog para te iz nje puca pogled na dnevni boravak. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Također smo imali priliku vidjeti i Majin ormar, točnije pravu walk in garderobu: prostorija je puna šarene odjeće, a jedan zid je rezerviran za Majinu fantastičnu obuću. Središnji dio prostorije zauzima komoda u kojoj Maja drži nakit i ostale modne dodatke. U jednom intervjuu uoči useljenja, Maja je otkrila: ''U novom stanu sam tražila samo da garderoba bude veća i izgleda kao jedan butik''. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima WOW! Ne možemo se nagledati čarobnog stana voditeljice Ivane Mišerić Rubrika Life&style Life&style

U Majinoj prostranoj kuhinji prevladava svijetlo drvo te bijela boja, a u njoj se nalazi i otok na kojem je smješten štednjak te zanimljiva napa koja na prvu podsjeća na lampu. Kuhinju krase i veliki prozori pa je stan obasjan prirodnim svjetlom. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Maja je u intervjuu za 100posto pričala o svojoj ozljedi noge te kako joj je suprug pomagao, no ujedno je i otkrila da žive u dvoetažnom stanu, u kojem su dvije kupaonice na drugoj etaži, na trećem katu zgrade bez lifta. Mi smo oduševljeni Majinim stanom i želimo joj da što više uživa u predivnom domu kojeg je uredila s puno ljubavi i pažnje. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0