Stars

Jennifer Lopez pokazala spavaću sobu stana u New Yorku kojeg dijeli s blizancima i zaručnikom

  • Iako je uglavnom viđamo u besprijekornim izdanjima Jennifer se ne ustručava pokazati i u opuštenijoj atmosferi
  • Takva je i objava na Instagramu na kojoj pjevačica svojim blizancima pomaže u rješavanju domaće zadaće
  • Na fotografiji se mogla primijetiti i unutrašnjost doma u New Yorku koji Jennifer dijeli sa svojim zaručnikom

Čini se da Jennifer Lopez polazi sve od ruke. Zaposlena mama, koja je svoje poslovno carstvo izgradila zahvaljujući  velikom trudu i upornosti, uspijeva pronaći vremena i za svoje blizance Emmu i Maxa. Tako je nakon cjelodnevne probe uoči nastupa u poluvremenu Super Bowl-a, koji će se održati u veljači, slavna pjevačica i glumica stigla kući baš na vrijeme kako bi pomogla blizancima sa školskom zadaćom.

Možda vas zanima Jennifer Lopez odlučila se na haljinu kakvu se ni puno mlađe kolegice ne bi usudile odjenuti Rubrika Stars Stars

Na svom Instagramu profilu Jennifer je objavila fotografiju na kojoj krevet dijeli sa svojim jedanaestogodišnjim blizancima i rješava školske zadatke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Break from rehearsal for homework and snuggle time... 🤍

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

''Odmor od proba kako bismo rješavali domaću zadaću i mazili se'', napisala je Jennifer uz fotografiju.
No, objavljujući djelić večernje atmosfere, Jennifer je svojim fanovima i dala uvid u unutrašnjost svog stana u New Yorku.
Na fotografiji se može vidjeti bajkovita soba u pastelnim bojama koja bi mogla biti njezine kćerke Emme. U pozadini se nazire tapeta s raskošnim cvjetnim motivom na koju je naslonjen krevet u nijansama zelene. Skladni interijer sobe, čini će ga vrlo udobnim, osvježili su mekani čupavi jastuci.

Možda vas zanima Isto tijelo, ista haljina: Jennifer Lopez prošetala u legendarnoj Versace haljini 20 godina nakon što ju je proslavila Rubrika Moda Moda

Vlasnica hita ''Jenny from the block'' svoja tri doma; u New Yorku, Bel Airu i Miamiju dijeli sa zaručnikom Alexom Rodriguezom čije su kćeri, 15-godišnja Natasha i 11-godišnja Ella svoje vrijeme boravka raspodijelile između domova oca i njihove mame, baš kao i Jenniferini blizanci koji dio vremena provode sa svojim ocem Marcom Anthonyjem.

Slavna glumica i poznati igrač bejzbola Alex Rodrigez kupili su vrijednu nekretninu u New Yorku koja se prostire na nešto više od 370 m2. Stan ima tri spavaće sobe, biblioteku i pogled na centralni park i grad. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

U luksuznom stanu sve je pomno promišljeno uključujući kuhinju po mjeri s mramornim podovima te kuhinjskim ormarićima od hrastovog drva. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Rezidencija se nalazi u najvišoj stambenoj zgradi na svijetu koja ima 96 katova i nalazi se u aveniji Park. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 
 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA
 

 
Photo: None

Komentari 0