Stars

Vjenčanica Jennifer Lopez stvarno je bajkovita. Zašto Alexa nije bilo ni blizu?

  • Paparazi su škljocali fotoaparatima kao ludi kad je J.Lo iz taksija izišla u vjenčanici
  • Nismo sigurni je li riječ bila o vjenčanju za Owena Wilsona ili za kolumbijskog pjevača Malumu
  • Njezin zaručnik Alex Rodrigez otkrio je ponešto o njihovim planovima za vjenčanje, ali na ovom nije bio jer... održano je na snimanju romantične komedije "Marry Me"
Možda vas zanima Ove jeseni istakni se u masi - složili smo tri super kombinacije koje možeš kopirati Rubrika Moda Moda

Naravno da su paparazzi škljocali svojim fotoaparatima kao ludi dok je Jennifer Lopez u bajkovitoj vjenčanici izlazila iz taksija na Manhattanu i ulazila u hotel, a okupio se i popriličan broj znatiželjnika koji su željeli dobro proučiti kakvu vjenčanicu diva nosi. Šteta što njezinog zaručnika Alexa Rodrigueza s kojim se zaručila u ožujku  nije bilo ni blizu - da je s njom pod ruku u smokingu prošetao pred okupljenima, eh, onda bi to bio dugo očekivani dan D, vjenčanje koje ovaj slavni par najavljuje već neko vrijeme. Ovako... riječ je o samo još jednom vjerojatno opet uspješnom projektu pjevačice-glumice.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Jennifer je, naime, snimljena u New Yorku, na setu filma Merry Me, a vjenčanica je tek kostim za ulogu u toj romantičnoj komediji. U filmu koji se snima prema romanu Bobbyja Crosbyja ona glumi pop zvijezdu koja neposredno prije vjenčanja u Madison Square Gardenu sa svojim dečkom, rock zvijezdom (glumi ga kolumbijski pjevač Maluma) otkriva da ju je on prevario s njezinom asistenticom. Slomi se na sceni i nasumično iz publike izabere muškarca (Owen Wilson) da se u inat uda za njega... Nakon vrlo uspješnog filma Prevaratnice s Wall Streeta JLo očito ne staje s karijerom glumice.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Zaručnika Rodrigueza nije bilo, naravno, blizu, ali malo tko nije pomislio na vjenčanje koje par uskoro priprema. 44-godišnji bivši igrač bejzbola za kojeg se vežu brojne ljubavne veze nedavno je otkrio ponešto o tome: "Kad planirate vjenčanje s Jennifer, vaše je samo da klimate glavom. Ona o svemu odlučuje. Ja ću se samo pojaviti tamo". Osim toga da će se ceremonija obaviti na nekoj dalekoj destinaciji, o vjenčanju se više ništa ne zna, ni što će tko nositi, ni gdje točno će to biti, a sigurno neće biti niti ovih dana jer Jenn je prezaposlena snimanjem filma. Doduše, na svom Youtube kanalu pjevačica je još otkrila: "Voljela bih veliko vjenčanje i voljela bih se ovoga puta vjenčati u crkvi". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0