Stars

Celebrity vjenčanje na pomolu! Zaručila se Jennifer Lopez

  • J.Lo i Alex Rodriguez objavili su zaruke na Instagramu
  • Pjevačica i bivši igrač bejzbola u vezi su dvije godine
  • Slika prstena već je prešla 3 milijuna lajkova

Svadbena zvona opet zvone u celebrity svijetu, a protagonisti priče ovaj put su latino diva Jennifer Lopez (49) i bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez (44). J.Lo i Alex ovih dana bili su na romantičnom odmoru na plaži i dijelili s obožavateljima zajedničke slike, a onda je Jennifer sve iznenadila slikom golemog dijamantnog prstena i nekoliko srca u opisu slike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Slika je već prešla 3 milijuna lajkova, a brojni obožavatelji paru su uputili najljepše želje. Istom fotkom pohvalio se i Alex, a, za one koji su sumnjali, u opis je napisao ''Rekla je da.''. ''Da!!! Bit ću vaša kuma!'' - napisala im je slavna voditeljica Ellen DeGeneres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Pjevačica i bivši sportaš u vezi su dvije godine, a upoznali su se na Shea stadionu u Queensu 2005. godine, kada je pjevačica bila s pjevačem Marc Anthonyem. ''Mi smo poput blizanaca. Oboje smo Lavovi, oboje smo iz New Yorka, oboje smo Latino, a imamo još barem 20 zajedničkih stvari.'' - rekao je  Rodriguez za Vanity Fair, a J.Lo je često pričala kako ju je Alex osvojio već na prvom dejtu. ''Komplementarni smo. Ovo je čista, istinska ljubav. Želimo podržavati jedno drugo i činiti jedno drugo sretnim. U ovoj vezi ne osjeća se sebičnost u ljubavi, a to je toliko lijepo i drugačije. i zdravo.'' - rekla je Jennifer za časopis Hola. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Jennifer je dosada bila zaručena šest puta, a udana četiri puta. Njen prvi brak bio je s konobarom Ojaniom Noom, a drugi s plesačom Crissom Juddom. Njen najpoznatiji bivši suprug je pjevač Marc Anthony, a J.Lo je iz braka s njim dobila blizance Maxa i Emme. Rodriguez je, s druge strane, izlazio s Madonnom, Cameron Diaz i Kate Hudson, a bio je u braku s Cynthijom Scurtis. I on iz prvog braka ima kćerke Natashu i Ellu, a djevojčice obožavaju buduću maćehu J.Lo. ''Moje kćeri po prvi put misle da im je otac heroj. To je čudesno. Misle da su u Raju. Sada se druže s Jennifer, idu u backstage. Plešu i pjevaju s njom.'' - otkrio je bivši sportaš. Obitelji para žive skladnim životom i druže se, a J.Lo i Alex posvuda vode svoju djecu i rado poziraju s njima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Kada će biti vjenčanje još nije poznato, ali moramo priznati da jedva čekamo vidjeti kakvu će vjenčanicu odabrati latino zvijezda! 

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0