Moda

Ove jeseni istakni se u masi - složili smo tri super kombinacije koje možeš kopirati

  • Jesen je stigla, a mi se veselimo različitim modnim kombinacijama koje planiramo već duže vrijeme
  • Iako smo ujesen sklone kombiniranju tamnijih boja, ne postoji razlog zašto ne bi nosile šareni nakit i dodale tmurnim danima malo boje
  • Pogledaj što smo ti ovoga puta pripremile i inspiriraj se našim jesenskim kombinacijama

Jesen je idealno doba za igranje raznim komadima odjeće i stoga prava prilika za demonstraciju svega što znaš upariti s različitom odjećom i modnim dodacima iz ormara. Mnoge od nas jedva smo dočekale ovu sezonu slojevitog oblačenja. Vrijeme je da ponovno izvadiš iz ormara sve one komade u kojima izgledaš zanosno te obaviš dobar jesenski shopping kako bi na sebe mogla nabaciti nekoliko osvježavajućih detalja. Odlučile smo ti u tome pomoći i osmislile smo nekoliko kombinacija koje će te inspirirati. Pritom smo otkrile prekrasan nakit koji će svojom egzotikom svaku kombinaciju malo podići i unijeti boje u ove tmurne dane. 

Casual na novi način

Baš kao prave trendseterice i poznate influencerice, možeš u tren oka složiti jesenski outfit koji će te sigurno oduševiti. Tajna je u spajanju klasika, trendi krpica, elegancije i ležernijih komada. Ne možeš pogriješiti s kožnim, crnim gležnjačama na petu koje idu uz gotovo sve. Njih upari s tamnim trapericama i kožnim remenom sa zlatnim detaljima koji će se lijepo isticati. Ovakvim će trapericama idealno odgovarati pleteni pulover u krem ili bež nijansi sa zanimljivim detaljima poput cirkona koji mu daju poseban šarm. Ovu kombinaciju dodatno naglasi kaputom zemljanih tonova koji je neizostavan komad svake jeseni. Dodaj modne dodatke kako bi razigrala ovaj ozbiljan izgled - torbu upari s bojom kaputa, a nakit neka bude kruna cijelom outfitu. Sat, naušnice i lančić s medaljonom upotpunit će tvoj izgled te će dodati dozu razigranosti i boje. Pozlata nakita odlično će odgovarati uz jesenske, zemljane tonove, dok će miks svjetlijih boja i egzotičnih uzoraka dati živost kombinaciji pa nećeš proći nezamijećeno gdje god da se pojaviš.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Sat Piccadilly Circus (FREYWILLE), Privjesak Waterdrop (FREYWILLE), Naušnice Cabochon (FREYWILLE),  Kaput (TWINSET), Pulover (Stradivarius), Traperice (Zara), Torba (Massimo Dutti), Remen (Stradivarius), Čizme (Aldo)

Prigodno za kavu ali i party

Jedva smo dočekale jesen da možemo izvaditi kožnu jaknu koja nam je (sigurne smo) svima jedan od najdražih komada odjeće čim temperature malo padnu. Iako smo tijekom jesenskih dana sklone odabiru tamnijih kombinacija, ipak odaberi lepršavu suknju svjetlijih boja s popularnim kariranim uzorkom koju možeš upariti s jednostavnom pletenom majicom u boji. Koža i pletivo bit će efektan i logičan spoj za popodnevnu kavu, ali i za after job party. Uz sve to, podigni kosu u razbarušenu punđu kako bi tvoje naušnice doživjele ''svoj trenutak'' i naglasile cjelokupan stajling. Od nakita odaberi egzotičan lančić koji će plijeniti pozornost, a cijeli look zaokruži efektnim čizmama i neizostavnom crnom torbicom.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Privjesak Half-Moon (FREYWILLE), Naušnice Cabochon (FREYWILLE), Kožna jakna (Desigual), Suknja (H&M), Majica (Stradivarius), Torba Tory Burch (Karla), Čizme (TWINSET)

Otmjena krem kombinacija

Mala crna haljina može se pronaći u svačijem ormaru jer je odličan komad odjeće koji možeš nadograđivati različitim modnim dodacima. Ovoga puta razmisli o klasičnoj crnoj haljini dugih rukava i cipelama na petu sa zmijskim uzorkom. Nabaci krem kaput na sebe i spremna si za poslovni sastanak ili otmjeni domjenak. Kako bi razigrala ovaj, pomalo, ozbiljan look, dodaj nakit koji je pravi koktel boja i uzoraka koji će sigurno svi zamijetiti. Posebno će se istaknuti prsten koji će upotpuniti cijelu priču s narukvicama i neizostavnim lančićem. Torbica neka bude zanimljivog oblika - kojoj je zadatak odlično se uklopiti s ostatkom stajlinga. Ovakav look može biti tvoja kombinacija za sve važne događaje koji te čekaju ove jeseni.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Prsten Waterdrop (FREYWILLE), Privjesak Luna Piena (FREYWILLE),  Narukvica s kopčom Ballerina (FREYWILLE), Narukvica Miss (FREYWILLE), Haljina (H&M), Kaput (s.Oliver), Torba (TWINSET), Cipele (CCC)

Budući da je jesen doba kada pribjegavamo tamnijim i neutralnijim nijansama, ne postoji razlog zašto ne bi začinila svoj izgled s egzotičnim nakitom koji će dodati živost cjelokupnom looku. Upravo smo to pronašle u novoj FREYWILLE kolekciji, u kojoj je mnogo prelijepih umjetničkih minijatura nadahnutih remek-djelima Paula Gauguina. Ovaj poznati francuski slikar poslužio im je kao inspiracija, a slavan je po ekspresivnim slikama, jarkim i nestvarnim boja, koje prikazuju egzotičan raj južnih mora. Kolekciju Hommage à Paul Gauguin čine tri nestvarna seta, a glavni elementi dizajna ove kolekcije su prelijepi ljiljani u kombinaciji sa zelenim lišćem. Kolekcija je inspirirana egzotikom otočke flore koja će te sigurno ostaviti bez daha, a možeš je pogledati ovdje.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Guliver/Shutterstock

Komentari 0