Stars

Zaručnik Jennifer Lopez opet usred skandala: Sve ljubavne afere Alexa Rodrigueza

  • Jennifer Lopez i Alexander Rodriguez nedavno su se zaručili, a njegova burna ljubavna prošlost ne prestaje izranjati
  • Posljednjih desetak godina hodao je s puno slavnih i bogatih ljepotica, a prekidi su često bili uzrokovani prevarama
  • Ipak, o bivšima sve najbolje, pa tako i holivudske dame za njega ipak imaju samo riječi hvale

Otkako je poznato da su se Jennifer Lopez i Alex Rodriguez zaručili, šuškanja o njegovoj prošlosti ne prestaju. Ona su postala još i veća kad je nedavno objavljeno da je slavni igrač bejzbola nekoliko dana prije zaruka slao seksi poruke playboyjevoj zečici Zoe Gregory u kojima ju je pozivao na trojac.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Zoe Gregory

Jedan od najslavnijih američkih sportaša

Brojni su navodi o sličnim ljubavnim situacijama u kojima se veliki 43-godišnji zavodnik dosad našao pa smo odlučile kratko zaviriti u njegovu prošlost ispunjenu brojnim vezama sa slavnim ženama. Čak 19 više ili manje slavnih ljepotica našlo se na njegovom putu zavođenja. Ipak, bilo je tu i puno onih manje slavnih, a zbog dovođenja velikog broja njih u zgradu u kojoj je stanovao, čak su ga i izbacili iz stana! 

Bivši profesionalni igrač bejzbola poznat pod nadimkom A-Rod smatra se jednim od najvećih američkih sportaša uopće. Ovaj je milijunaš potpisao i par sportskih ugovore koji su među najunosnijima u povijesti. Kontroverze oko njega ne smanjuju se jer ga se optuživalo i za korištenje droga.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Alex Rodriguez

Bivša supruga navija za J. Lo

Ipak, među ljepšim je spolom poznatiji kao pravi srcolomac. Prije J.Lo bile su tu glumice holivudske A liste, od Kate Hudson do Cameron Diaz, brojne fitness trenerice i mankenke, ali i menadžerice. Ipak, vjeruje se da je jedna kultna pjevačica bila razlog raspada njegove dosad najduže veze, odnosno braka sa Cynthijom Scurtis.

Nakon šest godina braka i dvije kćeri, Scurtis je predala papire za razvod od Rodrigueza 2008. godine. Nakon toga su ipak ostali u dobrim odnosima pa je ona njegovu odluku o braku s Lopez oduševljeno podržala.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Tiha patnja Madonna

Razlog raspada braka bile su njegove brojne afere, među kojima je posljednja bila ona s Madonnom. Pop ikona 16 je godina starija od Rodrigueza, a njegova bivša žena vjeruje kako je ona razlog što je prešao na kabalu, odnosno "tamnu stranu" kako je ona opisuje.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Madonna

Nakon toga povezivalo ga se s američkom manekenkom Melissom Britos, a onda je, 2009. godine, započeo vezu s glumicom Kate Hudson. Ona je često odlazila na njegove utakmice, ponekad čak i sa svojom majkom Goldie Hawn i očuhom Curtom Russellom, a zbog Rodriguezove pobjede na prvenstvu nazivali su je i njegovom amajlijom. Ipak, sve se to raspalo već nakon sedam mjeseci, a jedan od razloga je navodno i taj što nije prestajao nazivati Madonnu.

Osim nje, na njegov su šarm pale i Demi MooreAnne Wojcicki, suosnivačica jedne američke biotehnološke tvrtke i bivša supruga jednoga od osnivača Googlea, Sergeya Brina.

 | Autor: MISS7/PIXSELL MISS7/PIXSELL Kate Hudson, Demi Moore i Anne Wojcicki

Viđao se i s jednom agenticom za nekretnine, a 2010. započeo je romansu s gumicom Cameron Diaz.

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL Cameron Diaz i Alex Rodriguez

Mediji su ih spazili kad ga je na utakmici Super Bowla hranila kokicama, a često je s njom posjećivao i teretane. Nakon godinu dana veza je završila, a Rodriguez je s glumicom i dalje ostao u dobrim odnosima.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Cameron Diaz i Alex Rodriguez

Nije dugo samovao jer je 2011. započeo vezu s hrvačicom Torrie Wilson koja je trajala čak tri godine, iako ga se u međuvremenu povezivalo i s brojnim drugim ženama.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Torrie Wilson i Alex Rodriguez

Nakon tog je prekida prohodao s fitness trenericom Erin Simmonds.

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Često ga se opisuje kao nemaštovitog u uletima, ali čini se da mu pali. S bivšima je uglavnom u dobrim odnosima, a izvori bliski J.Lo kažu kako je ona svjesna u što se upustila. 

U Jennifer Lopez navodno je pronašao sve što je ikad tražio, a to valjda znači da više neće tražiti dalje. Ili pokraj. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0