Beauty

Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati

  • Novinarka miss7 isprobala je Foreo LUNA 2 uređaj za čišćenje lica
  • Koristila ga je svaki dan (ujutro i navečer) tjedan dana
  • Opisala je svoje rezultate i cjelokupni dojam o ovom proizvodu

Moja koža lica dugo je bila sasvim normalna, a u posljednje vrijeme počela se naglo mijenjati. Nažalost, ne na bolje. Rekla bih da je sada prešla u kategoriju mješovite kože. Pod tim mislim da mi se T-zona (čelo, nos i brada) pojačano masti, dok su obrazi normalni, čak ponekad i suhi. Prijateljice su mi preporučile FOREO LUNA 2 uređaj pa sam ga odlučila isprobati.

 | Autor: miss7 miss7

Kod FOREO LUNA 2 uređaja najviše mi se svidjelo što je dostupan u četiri različita modela - za čišćenje namijenjeno normalnoj, mješovitoj, osjetljivoj i masnoj koži. Točnije, dizajn novog FOREO uređaja u potpunosti je prilagodljiv svim tipovima kože jer za svaki od njih ima posebnu četkicu. Osim toga, ovaj uređaj ne čisti samo kožu lica, već ima i opciju anti-ageing masaže. Ta me opcija posebno razveselila iako na mom licu još uvijek nisu vidljivi znakovi starenja. Ali nekako se u životu uvijek držim one stare izreke - Bolje spriječiti nego liječiti! Tako je i u ovom slučaju. 

Korištenje je vrlo jednostavno

Prije korištenja, dobro sam se informirala o ovom proizvodu i pročitala sam sve upute. Dobro je istaknuti da ga je za najbolje rezultate važno koristiti svaki dan ujutro i navečer u trajanju od dvije minute, što sam i učinila. Korištenje uređaja jako je jednostavno. Za početak rada potrebno je pritisnuti središnju tipku kako bi se uređaj uključio. Odmah pri uključivanju uređaj će biti u načinu rada za čišćenje. Nakon toga treba pritisnuti središnju tipku još jednom kako bi se uključio standby način rada, a za to vrijeme preporučuje se isprati lice. Za uključivanje anti-age načina rada treba stisnuti središnju tipku još jednom, a uređaj se gasi tako da se središnja tipka pritisne četvrti put. Moguće je izabrati između 12 intenziteta pulsacija u načinu rada za čišćenje i anti-age načinu rada LUNA 2 uređaja pomoću + i – tipki. Uređaj će upamtiti željene postavke do sljedećeg korištenja, što je, po meni, velika prednost. 

 | Autor: miss7 miss7

Moje iskustvo s FOREO LUNA 2 uređajem

Uređaj sam koristila nakon što sam očistila lice (i šminku navečer). Zatim sam se umila i aktivirala uređaj za čišćenje. Kao što sam već spomenula, jako je jednostavan i praktičan za korištenje. Tijekom korištenja svakih 15 sekundi svjetlosni indikator na uređaju zabljesne kao podsjetnik da je vrijeme za prelazak na drugi dio lica. Uređaj sam koristila tako da sam njime kružnim pokretima masirala lice - svaki dio zasebno. Više mi je odgovarao nešto jači intenzitet (devet do deset), dok sam osjetljiva područja oko očiju tretirala slabijim intenzitetom (četiri do pet). 

 | Autor: miss7 miss7

Što se tiče anti-age načina rada, proces je veoma jednostavan. Dok je uređaj u standby načinu rada, potrebno je pritisnuti središnju tipku za aktivaciju. Potom se svaki dio lica tretira stražnjom stranom uređaja otprilike 12 sekundi. Tretirala sam dijelove lica koji su skloni nastanku bora. Moram priznati da me u početku bilo strah moje prilično osjetljive kože oko očiju i reakcije koju će ovaj uređaj izazvati. Međutim, ugodno me iznenadio jer nije agresivan, jako je nježan i uopće ne izaziva crvenilo. 

 | Autor: miss7 miss7

Rezultati?

Vidljivi već nakon prvog tjedna korištenja. Koža mi se smanjeno masti, a sitni prištići su polako počeli nestajati. Već sam napomenula kako nemam vidljive znakove starenja, ali čini mi se da ih neću ni imati tako skoro uz ovakvu njegu. Iako do sada nisam prakticirala uređaje ovog tipa, moram priznati da me ovaj zbilja oduševio. Zapravo, postao je moj najbolji saveznik u njezi lica. Jako sam sretna što sam se odlučila dati priliku ovom uređaju, a posebno me veseli što mu baterija traje za čak sedam mjeseci korištenja, što je tri mjeseca više od prijašnje verzije. Prema tome, sljedećih sedam mjeseci sam mirna, a moja je koža već sada jako zahvalna na svakodnevnim tretmanima. 

Važno je spomenuti i kako sam, prema uputama, uređaj čistila nakon svakog korištenja. Četkicu sam oprala sapunom i čistom vodom, a osušila sam ga čistim ručnikom tako što sam radila tapkajuće pokrete. Potom sam ga spremila u kutiju kako bih ga zašititla od prašine i neželjenih prljavština.

Ako si odlučila svojoj koži pokloniti ovaj genijalni uređaj, imam super vijesti. Možeš ga kupiti u Douglasu na popustu od 20 posto tijekom cijelog ožujka. 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0