Stars

Nakon Vergare i Manganiella ovo su slavni parovi kojima je također presudila 'ukleta' sedma godina ljubavi

  • Nema tko nije čuo za kobnu sedmu godinu koja je presudila mnogim ljubavima, a cijela je fama krenula s filmom 'Sedam godina vjernosti'
  • Najrecentniji primjer iz svijeta slavnih brak je Sofije Vergare i Joea Manganiella koji su, neugodno iznenadivši mnoge, potvrdili da je njihovoj bajci došao kraj
  • Razlaz po mnogima jednog od najskladnijih parova inspirirao nas je da se prisjetimo ostalih slavnih parova koji svoju proslavu osme godišnjice nikada nisu dočekali
  • Pročitaj više: Ljubavna priča Sofije Vergare i Joea Manganiella bila je poput romantične bajke, sve do kobne sedme godine

Bio je vrući ljetni dan, kovčezi su bili spakirani, a na licu Richarda Shermana razvlačio se osmijeh od uha do uha. Ne zbog ljetovanja s obitelji i zaboravljanja na užareni njujorški asfalt, već zbog prilike da dane bez supruge i sina iskoristi živeći onako kako je živio prije njih. Sve što je bilo potrebno da zaboravi što njegov život danas je, bila je nasmijana djevojka plavih uvojaka što živi u stanu iznad njega...

Ovim bi se riječima ukratko mogla opisati radnja filma 'Sedam godina vjernosti', onog što je nasmijanu djevojku plavih uvojaka poznatu pod imenom Marilyn Monroe diljem svijet učinio još poznatijom, i istog onog s kojim se pojavila fama o kobnoj sedmoj godini braka, toliko sudbonosnoj da je u stanju stati na put mnogim velikim ljubavima. Ja sam definitivno jedna od onih što vjeruju da pravoj ljubavi nitko i ništa ne može pomrsiti račune, no činjenica je da je za mnoge parove doista ta sedma godina značila kraj.

Najrecentniji primjer iz svijeta slavnih brak je Sofije Vergare i Joea Manganiella koji su, neugodno iznenadivši mnoge, potvrdili da je njihovoj bajci došao kraj, a što nas je inspiriralo da se prisjetimo ostalih slavnih parova koji svoju proslavu osme godišnjice nikada nisu dočekali.

Demi Moore i Ashton Kutcher

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Demi i Ashton bili su jedan od onih parova koji se nisu obazirali na razliku u godinama i koji nisu dopustili da to što je ona 15 godina starija od njega stane na put njihovoj sreći. Kada su započeli vezu 2003., činilo se da je pred njima blistava budućnost, no sreća je u njihovom slučaju uistinu trajala tek sedam godina, a godinu dana kasnije, u studenom 2011., priznali su da se razilaze.

Brad Pitt i Jennifer Aniston

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Sam kraj 90-ih definitivno je obilježila veza ovo dvoje golupčića. On je bio najpopularnije ime (i lice) u Hollywoodu, ona Rachel iz 'Prijatelja', a zajedno su bili uvjerljivo najpopularniji par kojeg je svijet obožavao i za kojeg se činilo da ništa ne može poći po zlu. Danas nam je jasno da je puno toga moglo i je pošlo po zlu, a mnogi bi to zlo nazvali Angelinom Jolie, zaboravljajući da je za tango potrebno dvoje. Prvi dejt imali su 1998., a točno sedam godina nakon toga okončali su svoj brak.

Možda vas zanima Ljubav je slađa drugi put: Slavni parovi koji su prekidali pa shvatili što su izgubili Rubrika Life&style Life&style

Jennifer Lopez i Marc Anthony

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Kada su te 2004. J.Lo i njezin dugogodišnji prijatelj započeli vezu, ona je već imala dva propala braka iza sebe, no to je nije spriječilo da Marcu sudbonosno 'da' izrekne nakon samo šest zaljubljenih mjeseci. Za razliku od brakova s Ojanijem Noom i Crisom Juddom, činilo se da je u Marcu doista pronašla srodnu dušu. Danas znamo da se njezina srodna duša zove Ben Affleck, a iz sedmogodišnjeg braka s Marcom ostalo joj je dvoje djece, blizanci Emme i Max. 

Tom Cruise i Katie Holmes

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Onaj trenutak u kojem je Tom Cruise izjavljivao ljubav prema Katie Holmes skačući po kauču kod Oprah Winfrey svima nam se urezao u pamćenje kao jedan od uvjerljivo najluđih tv trenutaka u povijesti. Te 2005. kada je svijet čeznuo za novim zlatnim parom nakon što su Brad i Jen okrenuli nove listove činio nam se kao silno romantičan, danas nam je jasno da je bio samo lud. A shvatila je to i Katie sedam godina kasnije.

Madonna i Guy Ritchie

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Svijet je bio uvjeren da je kraljica popa napokon pronašla svog princa kada se 2000. udala za Guyja Ritchieja, no ljubavna idila, čini se, ipak nije trajala dugo. 2008. su konačno objavili da se razvode, iako se o nevoljama u raju šuškalo mjesecima prije no što su odlučili predati papire za razvod braka. 

Mariah Carey i Nick Canon

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Još jedan od zlatnih parova vjenčao se na Careynom imanju na Bahamima samo šest tjedana nakon što su započeli vezu u travnju 2008. Tri godine kasnije postali su roditelji blizanaca, a četiri godine nakon toga, nakon točno sedam godina braka, odlučili su da je vrijeme da svatko krene svojim putem. Iako je nakon razvoda od Mariah Nick dobio još desetero djece s pet žena, i dan danas Mariah zove ljubavlju svog života. 

Možda vas zanima Ljubavna priča Sofije Vergare i Joea Manganiella bila je poput romantične bajke, sve do kobne sedme godine braka Rubrika Stars Stars

Ricky Martin i Jwan Yosef

 | Autor: Instagram @taylorehill Instagram @taylorehill Foto: Instagram @taylorehill

Latino zvijezda i njegov, sada budući suprug, zaljubili su se još 2016. godine, a kako je slavni pjevač uvijek volio isticati, bila je to ljubav na prvi pogled. Rastali su se sedam godina kasnije, ranije ovog mjeseca, kada je Ricky na svom Instagramu objavio da su odlučili okončati svoj brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom zbog njihovo dvoje djece. "On Portorikanac, ja sam Arap, naše su obitelji vrlo slične, glasni smo, posvuda smo, bavimo se jedni drugima”, komentirao je Jwan njihovu vezu, no očito sve to nije bilo dovoljno da opstanu.

Christina Aguilera i Jordan Bratman

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia

Par se upoznao 2002. kada je Christina otputovala u Atlantu kako bi radila na svom albumu, a čim su se strasti rasplamsale, Jordan se odlučio preseliti u Los Angeles. Zaprosio ju je nekoliko dana prije Valentinova u veljači 2005., a vjenčali su se u studenom iste godine  u vinogradu u dolini Napa. Ne znamo što se točno dogodilo, no znamo da su u rujnu 2010. odlučili da ipak nisu jedno za drugo.  "Nisam mogla podnijeti da živimo zajedno još pet godina i da imam osjećaj da sam to vrijeme potratila nesretna", osvrnula se na brak iza sebe. Iako su njih dvoje razvod finalizirali nakon šest godina braka, od trenutka kada su se upoznali do konačnog rastanka prošlo je oko osam godina, pa smo aritmetičkom sredinom i njih dodali u ovu grupu kobne sedme. Ipak su bili vrlo, vrlo blizu.

Photo: Pixsell/DPA
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    njma 7 nesretan broj hehe