Stars

Ljubavna priča Sofije Vergare i Joea Manganiella bila je poput romantične bajke, sve do kobne sedme godine braka

  • Sofia i Joe prvi su se put upoznali preko Fergusona na večeri udruženja dopisnika Bijele kuće u svibnju 2014. kada je Sofia bila zaručena za Nicka Loeba, no susret je očito bio sudbonosan jer jedno drugo nisu mogli izbaciti iz misli
  • Svega malo više od pola godine nakon što su se upoznali, par se zaručio nakon šest mjeseci veze, a Joe je priznao da su njih dvoje vrlo brzo znali da je to to
  • Prije nekoliko su dana obožavatelji para posumnjali da nešto nije u redu nakon što joj je Joe za rođendan servirao 'hladnu' čestitku, a samo tjedan dana kasnije 'Page Six' je objavio ekskluzivu o njihovom razvodu
  • Pročitaj više: Sofia Vergara prodaje prekrasno imanje na Beverly Hillsu, od raskoši i elegancije zastaje dah

Ona je bila luda za njim, on je bio lud za njom, a čim su njih dvoje to shvatili, svijet je postao lud za njima. Doista, čim su se Sofía Vergara i Joe Manganiello spojili 2014., u rekordnom su roku postali jedan od omiljenih i najzgodnijih holivudskih parova. Njihov je susret koji se dogodio zahvaljujući njezinom kolegi iz serije 'Moderna obitelj' Jesseju Tyleru Fergusonu očigledno bio i više no sudbonosan jer je ljubav među njima počela cvjetati unatoč tome što je Sofia tada bila zaručena za drugog muškarca, ali je tu vezu vrlo brzo prekinula i počela je izlaziti s Joeom u roku od tri mjeseca. Svega četiri mjeseca kasnije, zvijezda 'Čarobnog Mikea' kleknula je na jedno koljeno, a već sljedeće su godine bili muž i žena, no njihovoj je vezi presudila sedma godina koju mnogi vole zvati kobnom. 

Sofia i Joe prvi su se put upoznali preko Fergusona na večeri udruženja dopisnika Bijele kuće u svibnju 2014. kada je Sofia bila zaručena za Nicka Loeba. Već tada su fotografi snimili kako Joe 'gleda u stražnjicu Sofije Vergare', ili je tako barem zvučala vijest koja je oplovila svijet. "Kada se govori o tome da ste izmanipulirani, e pa to je ono o čemu ja govorim", kasnije je priznao za 'People'. “Bilo je to kao trenutak zena. Nije bilo ničega u mojoj glavi. Kad bih barem mogao tako dobro meditirati. Ne obazirem se na tuđe žene. Ona je imala nekoga. Da je bila slobodna, bio bih kao pogođen!", iskreno je zaključio.  

 | Autor: Instagram @sofiavergara Instagram @sofiavergara Foto: Instagram @sofiavergara

Kasnije tog istog mjeseca, Sofia je prekinula vezu s Nickom nakon dvije godine zaruka, a ono što je uslijedilo bila je duga i iscrpljujuća  sudska bitka oko toga kome trebaju pripasti dva zamrznuta embrija koja su dobili IVF tretmanom 2013. godine. Unatoč svom Nickovom trudu, sudac je na kraju presudio u Sofijinu korist.

Čim je Sofia objavila da više nije u vezi, Joe ju je poželio kontaktirati. “Kada je prekinula sa svojim tadašnjim zaručnikom, Joe me, čim je vijest izašla u svijet, nazvao i rekao: 'Trebam njezin broj.' Ja sam nakon toga nazvao nju i pitao je smijem li mu ga dati. Nakon malo nećkanja u kojem sam osjetio kao da ipak želi da mu ga dam samo je rekla: 'Ok, ok, daj mu moj broj.'", priznao je Jesse Jamesu Cordenu u rujnu 2015. dodajući: "I tako sam ja izvršio razmjenu brojeva, a on je nakon toga preuzeo stvar u svoje ruke.”

Možda vas zanima Sofia Vergara nije imala nikakav problem objaviti svoju sliku u mikro tangama Rubrika Stars Stars

Joe, koji je više od četiri godine mlađi od Sofije, potom je odletio u New Orleans kako bi Kolumbijku koja mu je okupirala misli izveo na prvi spoj. “Već na prvom spoju navela je sve razloge zašto naša veza nikada neće uspjeti. 'Premlad si, ti si glumac, ti si ovo, ti si ono', ali ona je sve to govorila samo kako bi čula samu sebe kako to govori", otkrio je Joe za 'Haute Living' u lipnju 2015. "Sve mi je izgledalo kao da se trudi odgovoriti samu sebe od upuštanja u to." Kasnije je priznao Jimmyju Fallonu da joj je čak donio i 'Hottest Hollywood Bachelor 2014.' izdanje časopisa 'People' sa sobom na naslovnici kako bi je obavijestio da je on 'número uno'.

Da Sofia nije uspjela odoljeti njegovom šarmu potvrdila je za medije u kolovozu 2014. “To je nešto jako novo tako da ćemo vidjeti što će se dogoditi”, rekla je za 'Extra', dodavši da se sjajno zabavlja i trudi ne razmišljati previše o tome. Do tog trenutka, Joe je već upoznao njezinu obitelj u Miamiju, a na pitanje odobrava li njezina majka vezu, samo je odgovorila: "Što se tu ima ne odobriti?"

 | Autor: Instagram @sofiavergara Instagram @sofiavergara Foto: Instagram @sofiavergara

Otprilike četiri mjeseca kasnije dok je par uživao u odmoru na Havajima, Joe je odlučio postaviti najvažnije pitanje. Bili su u hotelskoj sobi, kleknuo je na jedno koljeno i pitanje postavio na španjolskom dok je sunce zalazilo. “Naš prvi spoj bio je u lipnju, a zaprosio sam je na Badnjak; bili smo zajedno oko šest mjeseci”, priznao je za Haute Living. “Kad znaš, znaš, a mi smo znali odmah, vrlo, vrlo brzo." 

U svoj su prvi zajednički dom uselili u svibnju 2015. godine, a Sofia je to ekskluzivno otkrila Ellen DeGeneres, dodavši da je svog izabranika ostavila da raspakira njene stvari te se našalivši kako je bila zatečena brojem knjiga koje je donio sa sobom. Pola godine kasnije, u Palm Beachu na Floridi izrekli su svoje vjenčane zavjete. U prisustvu 350 gostiju, uključujući i nekoliko njihovih kolega, Sofia je rekla 'da' u haljini Zuhaira Murada šivanoj po mjeri, a nakon odlične zabave otputovali su na medeni mjesec u Turks i Caicos.

Možda vas zanima Jesu li oni savršen par? Evo u čemu je tajna velike ljubavi Sofije Vergare i Joea Manganiella Rubrika Stars Stars

U prosincu 2015., pojavivši se na premijeri filma 'Ratovi zvijezda: Sila se budi', prvi su put prošetali crvenim tepihom kao vjenčani par, a godine koje su uslijedile i jednom i drugom su se činile poput bajke. "Još uvijek se navikavam na to da je moguće da te netko tko ti nije u rodu moe toliko voljeti", priznao je za časopis 'Cigar Aficionado' u travnju 2018. "Život je težak", dodao je, "a imati nekoga tko će ti pomoći da se nosiš s tim je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila."

Sofia koja je pobijedila rak štitnjače i suprug nedugo su se nakon toga zajedno pojavili na filmskom platnu, snimivši film 'Bottom of the 9th', a u kojem su ih dopale uloge nekadašnjeg para koji pokušava shvatiti mogu li krenuti ispočetka. Za razliku od mnogih parova diljem svijeta, čak su i karantenu izazvanu virusom COVID-19 preživjeli bez ikakvih trzavica. Štoviše, ona se časopisu 'People' u svibnju 2020. pohvalila da se nisu niti jednom posvađali. 

Još u ožujku ove godine, dok su šetali crvenim tepihom Vanity Fair Oscars zabave, par je djelovao jednako sretno i skladno kao i prvog dana. A onda se prije nekoliko dana dogodio njezin rođendan i svijet je posumnjao da nešto nije kako treba. Naime, tijekom godina su redovito pisali dirljive posvete jedno drugome na društvenim mrežama povodom rođendana i godišnjica, no ove godine, Joe je 51. rođendan supruzi čestitao tek mutnom slikom njih dvoje i vrlo šturom čestitkom '¡¡¡Feliz Cumpleaños Sofía!!!'

 | Autor: Instagram @sofiavergara Instagram @sofiavergara Foto: Instagram @sofiavergara

Obožavatelji para odmah su zbrojili dva i dva i zaključili da je objava 'hladna' te primijetili kako je objavio dva Ig storyja o rođendanu svog psa, a nije im promaknulo ni to da Sofia nije ni zahvalila na čestitki. Manje od tjedan dana nakon što su analize krenule kolati internetom, 'Page Six' je ekskluzivno objavio vijest o njihovom razdvajanju.

“Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života”, bilo je sve što su kao par izjavili za ostatak svijeta, ostavljajući nas sve s mnogim upitnicima oko glave. No sigurni smo da će nam vrijeme već poslužiti neke odgovore! 

Photo: Instagram @sofiavergara

Komentari 0