Stars

Sofia Vergara nije imala nikakav problem objaviti svoju sliku u mikro tangama

S početkom ljetne sezone, i Sofía Vergara je odlučila pokazati kakav badić nosi. Ili kako uživa pored bazena. Ili kako dobro izgleda. Ili sve to jednom fotkom? Uglavnom, iskoristila je lijepo vrijeme i objavila sliku s temom kako provodi prve dane ljeta. Glumica koja 10. srpnja puni 51 godinu na njoj leži pokraj bazena u mikro-mini-majušnim tangama i očito bez gornjeg dijela kupaćeg. 

"Lo mio es el verano!" napisala je na svom materinjem španjolskom što bi značilo "Ljeto je moje doba". 

Očito je odlučila da ne želi bijele crte od badića na preplanulom tijelu pa ga je svela na minimum dok je s osmijehom prionula sunčanju... Traka šarene tkanine, međutim, izvirila je ispod nje, u živim nijansama plave, ljubičaste i ružičaste. Pareo ili gornji odbačeni gornji dio kupaćeg kostima? Nama više izgleda kao marama koju veže oko tijela, ne možemo sa sigurnošću prosuditi prema fotki na njezinom Instagram Storyju.

Možda vas zanima Sofia Vergara prodaje prekrasno imanje na Beverly Hillsu, od raskoši i elegancije zastaje dah Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram @sofiavergara Instagram @sofiavergara Foto: Instagram @sofiavergara

Ako smo u pravu, Sofia je uskočila u sve viralniji trend (ne, ne u Hrvatskoj) "tangkinija" koje prakticiraju i druge slavne dame. Nedavno su se tako Kim Kardashian, Kylie Jenner, Hailey Bieber i Heidi Klum pojavile u tanga bikinijima, stilizirajući ga na različite načine do je Sydney Sweeney otišla čak i korak dalje snimivši kampanju za Frankies Bikinis.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ma prekrasna