Stars

Sofia Vergara objavila fotografiju sebe sa 14 godina, a evo kako su u djetinjstvu izgledale i neke druge zvijezde

  • Glumica Sofia Vergara na svome Instagramu podijelila je fotografiju sebe s iz tinejdžerskih dana
  • Lijepa glumica je i kao djevojčica bila prekrasna i, za razliku od mnogih poznatih i slavnih, izgleda gotovo jednako
  • Odlučili smo zaviriti u stare albume još ponekih poznatih ljepotica 

Glumica i zvijezda serije 'The Modern Family', Sofia Vergara, na svome je Instagramu podijelila fotografiju sebe iz 80-ih godina, točnije kada je imala samo 14 godina. Možemo vidjeti kako je ova prekrasna Kolumbijanka bila jednako lijepa i kao djevojčica.

Prepoznaješ li ove zvijezde bez šminke? Možda vas zanima One su prirodno lijepe: Mnogima su ove zvijezde još ljepše bez trunke šminke na licu, a tebi? Rubrika Stars Stars

Za razliku od mnogih poznatih hollywoodskih kolegica, Sofia se nije podvrgavala nikakvim većim estetskim zahvatima i njena je sličnost s mlađom verzijom sebe izrazito vidljiva, a ova fotografija iz djetinjstva pokazatelj je da je Vergara oduvijek bila jako lijepa.

Odlučili smo istražiti i kako su izgledale neke druge hollywoodske ljepotice kao djeca. Koliko ih možeš prepoznati?

Adele 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Adele

Od početka karijere do danas mogli smo svjedočiti velikoj promjeni fizičkog izgleda britanske pjevačice Adele koja je posljednjih godina, zahvaljujući uravnoteženoj prehrani i tjelovježbi, izgubila dosta kilograma te danas izgleda gotovo neprepoznatljivo. Međutim, jesi li ikada vidjela kako je izgledala mlada djevojka Adele?

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Mlada Adele

Kylie Jenner

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kylie Jenner

Influenserica, beauty mogul i jedna od najmlađih svjetskih 'self-made' miljarderki, Kylie Jenner je značajno promijenila svoj izgled. 24 - godišnja Jenner najviše je poznata po svojim usnama i načinu šminkanja na čemu je izgradila svoje carstvo, međutim ne tako davno izgledala je dosta drugačije. 

Znaš li koja su prava imena nekih od najvećih svjetskih zvijezda? Za neke ćeš se sigurno iznenaditi

Angelina Jolie 

Angelina Jolie | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Angelina Jolie

Baš kao za Sofiu Vergaru, tako ni za Angelinu Jolie ne postoji razdoblje kada nije izgledala fantastično. Još kao dijete, svojom nesvakidašnjom ljepotom privlačila je oko javnosti. Njene fotke iz ranog djetinjstva dokaz su kako je oduvijek imala pune usne za koje su joj mnogi godinama pokušali osporiti da su prirodne.

Gigi i Bella Hadid

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Supermodeli i slavne sestre Gigi i Bella Hadid su i velike prijateljice i često se zajedno pojavljuju u javnosti. Nerazdvojne su bile i kao klinke kada su još više sličile jedna drugoj. Danas su u licu dosta drugačije, najviše radi estetskih zahvata koji se pripisuju Belli Hadid poput operacije nosa i liftinga lica.

Selena Gomez

Selena Gomez | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Selena Gomez

Radi zdravstvenih problema, izgled popularne pjevačice Selene Gomez se tijekom godina često mijenjao, no ona je oduvijek zagovarala body positivity koji pokušava prenijeti i na svoje obožavateljice. Selena je prirodno izrazito lijepa, a iste crte lica imala je i kao dijete, a najveća razlika je što danas najčešće nosi ravnu ili valovitu kosu dok je kao dijete bila izrazito kovrčava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nostalgic_stateofmind

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepa je