Moda
Angelina Jolie u Rimu

Angelina Jolie ne izlazi iz ovih ravnih sandala koje izdužuju noge (a i Celine torba je sjajna!)

  • Angelina Jolie uživa u slatkom životu u Rimu gdje snima film, a mi uživamo i njezinim modnim kombinacijama
  • Ovaj puta pozornost su privukle njezine sandale, špagerice ravnih debelih đonova
  • No nismo mogli ne zamijetiti ni maksi haljinu Alberte Feretti niti prekrasu Celine torbu...

Angelina Jolie već je tjednima u Italiji gdje snima film Without Blood kojem je redateljica. Snima se Pugliji, Basilicati i najviše Rimu na čijim je ulicama fotografi neumorno prate (posljednje su je uhvatili sa kćeri Shiloh na koncertu Maneskina). Kao i uvijek, ni kad radi Angelina nije daleko od svoje djece.

No paparazzi, loveći glumičine privatne trenutke s obitelji, okom kamere uhvate i sjajne Angelinine stylinge. Ovaj put, uz maksi haljinu, pozornost su privukle njezine sandale. Koje nisu samo lijepe već i ravne, udobne, a ipak izdužuju nogu. Sjajno, zar ne?

Angelina Jolie | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Angelina rimski slatki život živi vrlo stajliš, pa i poznata je kao osoba koja voli elegantne i profinjene komade. Haljina je tako s potpisom talijanskog brenda Alberta Feretti koja je trenutačno na sniženju. Ljubiteljicama torbica cigurno nije promakla ni velika Celine torba od glatke kože čija je cijena 3600 dolara, odnosno 26.930 kuna. 

Angelina Jolie i kći Sahara Možda vas zanima Angelina Jolie u šetnji Rimom nosi prekrasnu ysl torbu vrijednu 25.000 kuna Rubrika Moda Moda

Trendi komad obuće sandale su tipa espadrila, bezvremenski klasik kada je riječ o ljetnoj modi koji se rado nosi iz godine u godinu. U ovom se slučaju međutim radi o špagericama ravnog potplata i s platformom. Iste sandale nosi i u kombnaciji sa širokim bež hlačama i dugačkim topom - također dobra kombinacija.

Angelina Jolie u Rimu | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Flatforme, platforme s ravnim đonom vladaju ovim ljetom jer su udobne i istovremeno laskave. Ove kakve nosi Jolie nam dodaju 5, 6 centimetara visine što optički izdužuje noge. Za razliku od visokih potprtica koje čine to isto, u ovima je mnogo lakše i udobnije hodati. Potpuno je jasno zašto je hollywoodska zvijezda bila ove cipele za šoping ili šetnju s djecom rimskim ulicama. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0