Moda
Angelina Jolie i kći Sahara

Angelina Jolie u šetnji Rimom nosi prekrasnu ysl torbu vrijednu 25.000 kuna

  • Za opuštenu šetnju Rimom u kojem upravo snima film, Angelina Jolie odabrala je opuštenu kombinaciju
  • A u svijetu zvijezda to može značiti i nabaciti na rame torbu vrijednu 25.000 kuna. No, prekrasna je, moramo priznati
  • Icare Maxi Shopping torbu koju je za Saint Laurent dizajnirao Anthony Vaccarello nazivaju it torbom ovog ljeta

Za opuštenu šetnju ulicama Rima, u društvu kćeri Zahare, Angelina Jolie odabrala je jednostavam street style look. No koliko jednostavan, toliko i dobar, svakako ne razočaravajuće jednostavan (kako znamo vidjeti neke druge zvijezde).

Angelina Jolie i kći Sahara | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ljetna kombinacija bazirala se na bijeloj boji, širokim lanenim hlačama i širokoj tunici bez rukava, idealno za ove vrućine. Na noge je stavila isto tako jednostavne ravne natikače u smeđoj boji i s potpisom (i velikim zlatnim logom) Valentina Garavanija. No zvijezda ovog stylinga bila je ogromna shopper torba ysl. Točnije, Icare Maxi Shopping Bag koju je za Saint Laurent dizajnirao Anthony Vaccarello i koju nazivaju it torbom ovog ljeta. Cijena je, stoji na ysl.com stranici 3500 dolara što je nešto manje od 25.000 kuna.

Angelina Jolie na premijeri filma Vječnici Možda vas zanima Netko će dobiti otkaz? Svi pričaju o 'katastrofi' koja je pokvarila glamurozan izgled Angeline Jolie Rubrika Stars Stars

ysl torba | Autor: ysl.com ysl.com

Prošivena crna torba od janjeće kože s ogromnim mjedenim YSL logotipom nije asesoar koji je privukao samo Angelinu već i nekoliko drugih slavnih dama. Nose je tako i Hailey Bieber i Zoë Kravitz, koje su bile i u kampanji za brend. Ipak, da Jolie i 17-godišnja Zahara (posebno ona, rekli bismo) vole i "obične" brendove dokazale su ušavši i u rimsku Zaru. 

 Inače, Angelina Jolie upravo u Rimu režira  film Without Blood in Rome, dramu prema istoimenom romanu talijanskog pisca Alessandra Baricc, a u glavnoj ulozi je Salma Hayek.

ysl torba | Autor: ysl.com ysl.com

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0