Stars
Angelina Jolie na premijeri filma Vječnici

Netko će dobiti otkaz? Svi pričaju o 'katastrofi' koja je pokvarila glamurozan izgled Angeline Jolie

  • Angelina Jolie zna kako ostaviti dobar dojam na crvenom tepihu – uvjerili smo se nebrojeno puta
  • Ipak greške se događaju i najboljima, pa su korisnici internata pronašli veliku zamjerku izdanju glumice na filmskom festivalu u Rimu
  • Naime, ugradnju ekstenzija na glumici prozvali su katastrofom i mnogi misle kako je ovakva greška ukvarila dojam glamuroznog izdanja glumice- što ti misliš? 

Angelina Joli prošetala je crvenim tepihom na premijeri svog novog filma Vječnici (Eternals) na filmskom festivalu Rimu, a glamurozno izdanje glumice naknadno je zasjenio jedan detalj koji mnogi ne mogu oprostiti slavnoj glumici, točnije njezinom stilistu za kosu. 

Angelina Jolie Možda vas zanima Angelina Jolie navodno ponovno ljubi! Mnogi su iznenađeni novim 15 godina mlađim odabranikom Rubrika Stars Stars

Naime, Angelina je zablistala u Versaceovoj haljini, a njezin izgled božice očarao i samu Donatellu Versace koja je fotografiju glumice podijelila na svome profilu. Uistinu, haljina koja ne trpi nikakve nesavršenosti isticala Angelininu vitku figuru, a glumica je svjetlucavo izdanje odlučila upotpuniti tek naušnicama, prstenom te ležernom frizurom.

Iako duga raspuštena kosa trebala biti jednostavna frizura, izgleda kako njezinoj zahtjevnosti nije doskočio Angelinin stilist za kosu. Naime, efekt lijepe duge kose izostao je kako je nadogradnja ekstenzija prema komentarima korisnika interneta ‘’užasno obavljena’’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Nadogradnja dodatnih pramenova po mišljenju mnogih nije izgledala nimalo prirodno. Oštar rez i razlika u slojevima je vrlo vidljiva i  nemoguće je neprimjetiti razliku u prirodnoj kosi glumice te pokušajima nadopune drugom kosom. Uostalom, mnoge su komentirale kako je ekstenzija jednostavno bilo premalo

Fotografija mlade Angeline Jolie osvojila je internet. "Najljepše ljudsko biće u povijesti!"

‘’Tko je ovo uradio s kosom gospođe Jolie?’’, Izgleda kako će netko dobiti otkaz’’, ‘’Nisam frizer, ali tko god da joj je pravio frizuru bio je pod utjecajem alkohola ili opijata’’, ‘’Izgleda kako je Angelinin frizer prijatelj Jennifer Aniston’’, samo su neki do komentara na internetu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XUAN PLAY (@xuan_play)

Frizura je, kako su neki naglasili, ostavila dojam površnosti i traljavosti što je pomalo i umanjilo sveukupan glamurozan dojam kakav  se očekuje na crvenom tepihu. Ipak, s ovim mišljenjem ne bi sve složili. Kakav dojam na tebe je ostavila Angelina?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0