Life&style
Jennifer Lopez

Kako je Jennifer Lopez zaradila 1,75 milijuna dolara u manje od sat vremena

  • Čini se da je Jennifer Lopez uvijek zainteresirana za brzu zaradu, premda ima milijune u svojoj banci
  • Tijekom godina, pjevačica i glumica prihvaćala je privatne nastupe koje su podrazumijevale manje od sat vremena nastupa u zamjenu za golem novac 
  • Otkrit ćemo ti kako je zaradila 1,75 milijuna dolara za manje od 60 minuta

Jennifer Lopez dobro je unovčila svoju solidnu glazbenu karijeru, a i dalje predstavlja trostruku prijetnju izvođačima u industriji zabave budući da zna glumiti, pjevati i plesati. Uspješno se ugradila u glazbenu scenu kao zvijezda prve klase.

Možda vas zanima Savršen je trenutak za isprobati vegetarijanski chili prema receptu Jennifer Garner Rubrika Life&style Life&style

Nije ni čudo što su joj jako bogati klijenti spremni platiti enormne iznose da bi je vidjeli kako izvodi izbliza.

Milijuni za nastup kraći od sat vremena koji je izazvao kontroverze

Pjevačica je navodno zaradila 1,75 milijuna dolara samo jednim nastupom od oko 40 minuta za privatnu rođendansku zabavu u Macau. Supruga Bena Afflecka otpjevala je samo nekoliko pjesama u svom nastupu koji je trajao manje od sat vremena. Prijavljeno je da je nastupala za obitelj nekih casino magnata u Grand Hyattu Macau.

Nije to najveća plaća koju je Jennifer Lopez primila za privatni nastup. Pjevačica je navodno plaćena između milijun i 1,5 milijuna dolara za izvođenje samo triju pjesama na privatnom događaju koji je organizirao China National Petroleum Corp. Njen nastup uključivao je najmanje šest pratećih plesača i brojne promjene kostima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Navedeni nastup završio je kontroverzom nakon što je navodno otpjevala pjesmu 'Sretan rođendan' za turkmenistanskog predsjednika Gurbangulyja Berdimuhamedova. Predsjednik je u to vrijeme imao optužbe za zlostavljanje nakon što je kršio ljudskih prava tijekom vremena svoje vladavine.

To je razbjesnilo javnost jer je predsjednik činio tako okrutna djela. Menadžer J.Lo, Benny Medina, tada ju je branio rekavši da je bila isključivo njegova odluka vratiti pjevačicu na pozornicu jer su bili pod pritiskom da pjevačica pjeva za predsjednika.

Medina je izjavio u jednom intervjuu: „Lopez je otpjevala tri pjesme, a onda mi je netko prišao, rekao da je predsjednik Gurbanguly Berdimuhamedow u publici i pitao hoće li se Lopez vratiti na pozornicu i poželjeti mu sretan rođendan“.

40-minutni nastup vrijedan 2 milijuna dolara

Još jedan privatni nastup Jennifer Lopez za koji je zaradila milijune bio je privatni event održan u Londonu. Objavljeno je da je glumica dobila 1,2 milijuna dolara za nastup na privatnoj zabavi ruskog biznismena i milijardera Andreja Melnichenka.

Navedeni događaj bio je zajednička rođendanska zabava ruskog milijardera i njegove voljene supruge, bivše manekenke Aleksandre Nikolić Melnichenko.

Također je objavljeno da je ruski milijarder osobno odabrao Jennifer Lopez i naručio nastup na rođendanskoj zabavi. Baš kao i njezin rođendanski set u Macau, pjevačica je nastupala samo 40 minuta sa set listom koja je uključivala njezine najveće hitove poput 'Jenny From The Block'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Osim nevjerojatno visokog honorara Jennifer Lopez, Andrej Melnichenko imao je više troškova za njezino dovođenje. Ruski milijarder potrošio je još 800.000 dolara samo kako bi pjevačicu i cijelu njezinu pratnju dovezao iz Sjedinjenih Država na svoje imanje od 27 hektara u Surreyu. Pjevačica je na događaj stigla s tadašnjim suprugom Marcom Anthonyjem.

Cijela pratnja Jennifer Lopez odsjela je u Mandarin Orientalu u Londonu. Upitan za komentar, glasnogovornik Melnichenka, Brian MacLaurin, potvrdio je: „Mogu potvrditi da je jedan vrlo poznati američki pjevač nastupio na privatnoj zabavi u Surreyu“. 

Događaj je okupio preko šezdeset gostiju među kojima su bili ruski i srpski tajkuni. Nakon iznimno izdašne plaće, pjevačica je sljedećih nekoliko sati navodno provela u shoppingu sa suprugom po ulicama Londona. 

Christina Aguilera također je nastupala za ruskog milijardera

Andrej Melnichenko, čija neto vrijednost iznosi 27,6 milijardi dolara, poznat je po tome što se obraća raznim hollywoodskim izvođačima kako bi naručio privatni nastup. Melnichenko je osnivač MDM banke koja je vodila račune poslovnih tajkuna, uključujući naftnog tajkuna Romana Abramovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Također je objavljeno da je Melnichenko također platio milijune u zamjenu za tri pjesme Christini Aguileri. Pjevačica je dobila je 3,6 milijuna dolara u zamjenu za pjevanje triju pjesama na svadbi Andreja i Aleksandre. Pjevačica je navodno bila gošća na vjenčanju s drugim poznatim pjevačima poput Whitney Houston, Juliom Iglesiasom i njegovim sinom Enriqueom.

Vjenčanje je održano na jugu Francuske, a milijarder je privatnim zrakoplovom dovezao Christinu Aguileru i njezin tim iz Sjedinjenih Država. Ceremonija vjenčanja održana je u Antibesu, a Aguileru je pratio njezin tadašnji zaručnik Jordan Bratman.

Prema riječima gosta vjenčanja, „Christina je obavila briljantan posao. Nije bilo suhog oka kad je pjevala 'Beautiful'. Ali, nitko nije znao koliko je plaćena - za nju je to kao da je dobila na lutriji“. 

Penelope Cruz Možda vas zanima Gricka sol, četka tijelo... i još 10 stvari koje radi Penelope Cruz kako bi s 48 bila fit i vitka Rubrika Stars Stars
Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Sexy j lo