Stars

S crvenom kosom, shaggy frizurom i bez šminke, Madonnu je na njen slobodan dan teško prepoznati

  • Kad se govori o Madonni koju je "teško prepoznati" posljednjih se godina zapravo govori o estetskim zahvatima koji su pjevačici promijenili fizionomiju
  • Ovaj put ipak nije riječ o tome: Madonna je iznenadila novom bojom kose i novom frizurom
  • A nije se libila pokazati ni lice bez trunke šminke dok u duhovitom komentaru na Instagramu govori kako izgleda na svoj slobodan dan

Naravno da je zvijezda poput Madonne mnogo puta mijenjala imidž, ali ne sjećamo se kad smo je zadnji puta vidjeli, a da nije plavuša. No sad je pjevačica predstavila shaggy frizuru koja je istaknula njezine prirodne kovrče, a ovdje je i nova boja kose. Malo je reći da nas je iznenadila... U kojem se to paralelnom svemiru dogodilo?

Na selfiju podjeljenom na Instagram storyjima, pjevačica je debitirala s kraćom, slojevito ošišanom kosom k tome i crvene boje. Iako je fotografija na kdruštvenoj mreži potrajala samo 24 sata, screenshot su napravili mnogi. Posebno je, očito, bilo zanimljivo što se nije libila na slici biti ni posve bez šmiinke. Svoj prepoznatljivi stil, pjevačica je potpuno transformirala ovom shaggy wolf frizurom. Uz koju je napisala duhoviti komentar "Kad shvatiš da tvoj jedini slobodni dan zapravo nije slobodan dan".

 | Autor: Instagram @madonna Instagram @madonna

Kao što se vidi, frizuru definiraju kraći slojevi na vrzu i duži sa strane i prema leđima, zapravo jedna verzija fudbalerke. Za usporedbu može se pogledati njezin TikTok video otprije tjedan dana.

@madonna

 

♬ La rebelion - Joe Arroyo

Također, dok joj je plava kosa odavno zaštitni znak, ova crvena je neočekivani zaokret. Kovrče imaju ružičasto-zlatnu nijansu, dok su korijeni u prirodnijoj, smeđoj boji na ovom križancu shaga i fudbalerke. Također, mora se pohvaliti i sedefasti ton njezine kose. Pjevačica već gotovo godinu dana koketira s crvenim tonovima, a sad je bez problema krenula i prema ružičastim. Ima li nešto što Madonna ne može isfurati? Izgleda da nema.

 

Photo: Instagram @madonna

Komentari 0