Stars

Mia Ćurković: Supruga Andreja Kramarića je veterinarka, nema Instagram, jedva se šminka i osvaja jednostavnošću

  • Mia Ćurković i Andrej Kramarić zajedno su posljednjih pet godina, a ova divna i uvijek nasmijana žena nas je zainteresirala
  • Iako s njezinih odjevnih kombinacija ne vrište obilježja poznatih dizajnerskih brendova, ona uvijek odiše elegancijom i izgleda senzacionalno gdje god da se pojavi
  • Mia je ljubiteljica tjelovježbe i zdravog načina života, a njezin nas suprug s vremena na vrijeme zna počastiti objavama na Instagramu na kojima možemo vidjeti kako ovaj ludo zaljubljeni par zajedno vježba

Kako to tradicionalno svake četiri godine biva, krenulo je još jedno Svjetsko nogometno prvenstvo, a što znači da su se u središtu pažnje našli oni najbolji nogometaši koji zaslužuju predstavljati zemlje iz kojih dolaze, a skupa s njima i njihove djevojke i supruge.

 | Autor: Instagram @andrejkramaric Instagram @andrejkramaric

Iako primjera žena slavnih nogometaša koje su i same super uspješne, talentirane i inspirativne na svakoj mogućoj razini ima mnogo, kako vani, tako i na našim prostorima, jedna od onih koje se posebno ističu svojom jednostavnošću je Mia Ćurković, supruga našeg reprezentativca Andreja Kramarića.

 | Autor: Instagram @andrejkramaric Instagram @andrejkramaric

I kada kažemo jednostavnošću, to mislimo na najbolji mogući način! Mia makeup koristi puno manje i rjeđe nego mnoge žene, društvene je mreže ni najmanje ne zanimaju, a iako s njezinih odjevnih kombinacija ne vrište obilježja poznatih dizajnerskih brendova, ona uvijek odiše elegancijom i izgleda senzacionalno gdje god da se pojavi.

Možda vas zanima Andrej Kramarić objavio prvu fotku s djevojkom i slomio nekoliko srca Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram @andrejkramaric Instagram @andrejkramaric

 | Autor: Instagram @andrejkramaric Instagram @andrejkramaric

Mia i Andrej u vezi su posljednjih pet godina, točnije od 2017. godine kada je Andrej još igrao za njemački klub Hoffenheim i kada su, budući da je Mia još uvijek studirala, bili u vezi na daljinu, a nakon što je ova velika zaljubljenica u životinje diplomirala na Studiju veterine u Zagrebu na kojem je ispite polagala s odličnim ocjenama, preselila se u Heidelberg k tadašnjem dečku ne bi li ga napokon bodrila s tribina. Do tada je, naime, Mia za svog odabranika navijala iz Zagreba jer su je fakultetske obveze spriječavale da prisustvuje utakmicama. 

 | Autor: Instagram @andrejkramaric Instagram @andrejkramaric

Iako nije profesionalna sportašica, Mia je ljubiteljica tjelovježbe i zdravog načina života pa je tako Andrej s vremena na vrijeme svoje obožavatelje znao rado počastiti objavama na Instagramu na kojima možemo vidjeti kako par zajedno vježba, čak i kada su na putovanjima, ili kako pak on ponosno hvali njezine nogometne vještine.

Možda vas zanima Supruga našeg nogometnog reprezentativca složila je super kombinaciju s bijelim Pradinim mokasinama Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram @andrejkramaric Instagram @andrejkramaric

Kada je krenula pandemija, a skupa s njom i lockdown, mnoge su se veze i brakovi našli u problemima prevelikim da bi ih preživjeli, no Mia i Andrej nisu bili među takvima. Dapače, oni su u zajedničkom vremenu maksimalno uživali kuhajući, igrajući društvene igre, razgovarajući i vježbajući, a Andrej je priznao i da ga je izolacija naučila da je Mia uvijek smirena, vrijedna i k tome odlična kuharica.

 | Autor: Instagram @andrejkramaric Instagram @andrejkramaric

Da su pandemijski mjeseci samo dodatno ojačali njihovu vezu i još ih više zbližili pokazalo se i prošle godine kada je par podijelio radosne vijesti o iščekivanju prinove, a nakon čega su u krugu bliskih prijatelja i obitelji u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu izrekli sudbonosno 'da'.

 | Autor: Instagram @andrejkramaric Instagram @andrejkramaric

Svojeg su sinčića Viktora dočekali u kolovozu prošle godine, a ovog su ga proljeća i krstili te su se istog dana i crkveno vjenčali. Mia je i tada zablistala u bijelom kompletu s potpisom dizajnera Mihana Momose od širokih hlača i gornjeg dijela nalik pripijenoj korzetiranoj mini haljini, ukrašenog bijelim cvjetovima, a što su mnogi ocijenili kao neobičan modni odabir. Mi smo ga doživjeli kao poseban, jednostavan i unatoč tome beskrajno sofisticiran, baš kakva je i ova divna žena što ga je odabrala.

 

Photo: Instagram @andrejkramaric

Komentari 0