Moda

Supruga našeg nogometnog reprezentativca složila je super kombinaciju s bijelim Pradinim mokasinama

  • Adriana Ćaleta-Car prošetala je špicom u proljetnoj kombinaciji i otkrila noge te cipele koje su sve više in
  • Mokasine debelog potplata daju raznolikost, osobnost i karakter odjevnoj kombinaciji što je važno kada je riječ o poruci koju o sebi šaljemo odjećom
  • Modno osviještena Adriana to zna pa nam je pokazala kako nositi cipele debelog potplata na mini suknju

Nakon skeniranja fotografija s naših ulica ovih dana možemo potvrditi da je lajtmotiv street style obuće ove sezone povratak klasike. Stari klasici, ali na nov način. Cipele koje izgledaju dobro i elegantno, u kojima se osjećaš dobro i koe se mogu kombinirati s prilično različitom odjećom svakako su mokasine. Ili koledžice, kamo već naginješ. Što je novo? Danas dolaze s debelim rebrastim đonom. 

Možda vas zanima Skidamo kapu mladoj dami koja je pokazala kako nositi sako-haljinu na dobar način Rubrika Moda Moda

Debeli đonovi, platforme i ripne kao na traktorskim gumama popularni su nekoliko posljednjih sezona, a čini se kako će i ovog proljeća biti na vrhu modnih ljestvica. Jedina razlika - sukladno sezoni sad su na laganijoj obući (čekamo balerinke s robusnim potplatom...). Da ćemo mokasine sa zdepastim đonom stil viđati često na našim ulicama potvrdila je i uvijek modno osviještena Adriana Ćaleta-Car. 

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Supruga našeg poznatog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara iskoristila je sunčani dan za šetnju zagrbačkom špicom u bijelim takvim mokasinama i zanimljivoj kombinaciji. Na cipele s Pradinim potpisom odjenula je bijele soknice (slatko!), a mini suknju sive boje je uparila s kratkim sivim kaputom. Dan je bio topao pa ga je nehajno prebacila preko preko ramena. Ispod kivi zelenog pulovera nosi predimenzioniranu bijelu košulju s romantičnim orukavljem.

Zgodna prolaznica odlično nosi šareni kombinezon i kaubojske čizme

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Modno osviještena Adriana kombinaciju je upotpunila zlatnim narukvicama i prstenjem, a odabrala je bijelu prošivenu torbicu (Dior!) koju je nosila preko tijela. Imala je svoj prepoznatljiv prirodni makeup, kojem je dodala naočale puderaste boje. Ako si i ti u potrazi za cipelama debelog đona, donosimo ti nekoliko prijedloga iz tgovina - jeftinijih od Pradinih.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome Primjeri: Mohito (359,90 kn), Bershka (299,90 kn), Zara (299,90 kn)

Možda vas zanima Savršeno modno usklađeni par sa zagrebačke špice: Plava im je najdraža boja! Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Emica Elveđi

Komentari 0