Moda

Skidamo kapu mladoj dami koja je pokazala kako nositi sako-haljinu na dobar način

  • Sako-haljine dobar su izbor za proljeće, a zgodna djevojka dobro je složila dnevni outfit
  • Nisi fan haljina, ali jesi sakoa? Odaberi ovaj komad koji spaja eleganciju i poslovnost blejzera, no daje nam na seksepilu otkrivajući noge
  • Nosiv je u dosta prilika, pa smo izdvojili i nekoliko zanimljivih modela sako-haljina iz high street trgovina

Ako ne voliš klasične haljine, ova zgodna prolaznica pokazala nam je zašto odabrati i kako nositi sako-haljinu. One su već sezonama popularan odjevni komad; mogu proći u svečanijim prilikama, ali sako-haljine još su bolje za šetnju gradom ili ručak s prijateljicom. Sako-haljine laskaju figuri, posebno kad je struk naglašen remenom i dizajnirane su tako da prikrivaju sitne nedostatke, a ističu siluetu. Uvijek zadžavaju dozu elegancije, stvaraju dojam dotjeranosti što su oboje karakteristike svakog prosječnog blejzera, no daju na ženstvenosti (i seksepilu) jer otkrivaju noge.

Možda vas zanima Zgodna prolaznica odlično nosi šareni kombinezon i kaubojske čizme Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Bruno Fantulin Pixsell/Bruno Fantulin

Prolaznica je sunčani dan iskoristila za pravu trendi kombinaciju. Mnogima omiljeni komad, bijelu-sako haljinu iskombinirala je uz krem čizme do koljena od brušene kože. Ovom kombinacijom pokazala je kako sako-haljina može odlično izgledati i kao dnevni outfit.

Sako haljinu s džepovima i dvostrukim kopčanjem u struku je stegnula tankim remenom u istoj krem nijansi u kojoj je odabrala i torbu s dugačkim zlatnim lancem. Široki osmijeh i okrugle naušnice s detaljem leptira sve su što je bilo potrebno za savršeno uokviriti ovaj jednostavn, a efektni stajling.

Bivša missica Ivana Delač prošetala je špicom u proljetnoj haljinici i pokazala vitke noge!

Sako haljine možeš pronaći u različitim duljinama, krojevima, siluetama i stilovima, s njima lako možeš zadržati izgled zanimljivim. Bez obzira želiš li imati sako haljinu u svom ormaru kako bi uvijek bila spremna za svečaniju priliku ili je želiš nositi i u dnevnim kombinacijama, donosimo ti nekoliko modela koji bi ti se mogli svidjeti.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva nadesno: Mango (549,90kn); Zara (299,90kn); Zara (599,90kn); H&M (otprilike 313,00kn)

Uz ovakve sako-haljine možeš zasjati u klasičnoj bijeloj boji; poput naše prolaznice, ili se odluči za dramatičan izgled odabirom bilo koje svjetlije boje. U trgovinama možeš pronaći široku paletu boja koje savršeno odgovaraju prigodi i tvojem raspoloženju. Mi ne možemo odoljeti predivnim proljetnim nijansama poput zelene i nježno ljubičaste.

Možda vas zanima Dva izvrsna stajlinga snimili smo u Zadru, a obje dame nose bijele traperice Rubrika Moda Moda
 
Photo: Pixsell/Bruno Fantulin

Komentari 0