Moda

Dva izvrsna stajlinga snimili smo u Zadru, a obje dame nose bijele traperice

  • Dobar par bijelog jeansa je uvijek u trendu, makar nisu svi poklonici bijelih traperica
  • Kako se približaju topliji mjeseci, sve češće ih izvlačimo s dna ormara
  • Ove dvije Zadranke pokazale su nam kako elegantno mogu izgledati bijele traperice u kombinaciji s pravim komadi - i dale nam inspiraciju! Naravno, ima i naš odabir iz trgovina

Obožavamo mnoge varijante trapera, a kako se približavamo toplijim mjesecima, konačno stavljamo svoj bijeli traper na vrh ladice. Ljubiteljice posjeduju barem jedan, a možda i više parova specifičnih bijelih traperica. Dovoljno debeo traper, tako da nije proziran, koji se malo ili nimalo rasteže (na krivim mjestima) i nema vidljivih podstavljenih džepova savršena je uzbor. Potraga za bijelim trapericama vrijedna je toga. Ako si i ti u potrazi za savršenim bijelim trapericama ove dame snimljene u Zadru mogle bi ti biti inspiracija.

Ulična moda: Zadar Možda vas zanima Bilo ljeto, zima ili proljeće, ova dama iz Zadra uvijek zablista svojim stylingom Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Obje kombiniraju bijele traperice s mnogo elegantnijim komadima u toplim smeđim tonovima duhana - sakoom, kaputom, čizmama i tu tome je ključ ovih stajlinga. Traperice ostavljaju sasvim drukčiji dojam nego da se nose na, na primjer, tenisice i sportsku jaknu.

Prva prolaznica odlučila je razderane skinny bijele traperice s nekoliko stojiti s bijelom dolčevitom, a dozu dotjeranosti daje klasični kaput boje devine dlake koji je lagano prebacila preko ramena. Istom domu pridonose i "viktorijanske" čizmice na vezanje s višom petom. Kombinaciji je dodala i malu bijelu torbicu, naušnice u obliku velikih ringova te sunčane naočale.

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Druga prolaznica također je kombinirala iste boje. Uske bijele traperice sa cifom na nogavicama i bijelu jednostavnu majicu učinila je elegantnijima uz pomoć kožnog smeđeg sakoa. Nosila je i bijeli kaput, a kombinaciji je dodala i Zarinu bež prošivenu torbu te lakirane smeđe salonke. Od modnih dodataka izabrala je samo zlatni nakit i crne sunčane naočale mačkastog oblika.

Prolaznica sa špice privukla nas je elegantnom kombinacijom u neutralnim bojama

Ako si dobila inspiraciju za novi par traperica, mali savjet kod izbora bijelih traperica - važno je odabrati traperice koje su izrađene od 100% pamuka i minimalno su rastezljive. Obično ćeš vidjeti riječi "elastan" ili "poli", od kojih se obično dobro kloniti kad biraš bijele traperice (vrlo nizak postotak je u redu). To je uglavnom zato što rastezanje često rezultira neujednačenom debljinom u nekim dijelovima trapera. Obično počnu izgledati kao bijele tajice ako se previše rastegnu, a to ne želimo.

I mi smo pretražile naše dućane u potrazi za dobrim parovima bijelih traperica. Od uskih silueta koje prianjaju uz tijelo do stilova ravnih nogavica koji pozivaju na opuštene proljetne modne kombinacije pogledaj naš odabir.

 | Autor: Pr/ZaraHome Pr/ZaraHome

Primjeri: Zara (199,90 kn), H&M (oko 227,90 kn), Stradivarius (149,90 kn), Zara (249,90 kn)

Čizme iznad koljena Možda vas zanima Ulična moda: čizme iznad koljena su seksi, čak i s ovakvom petom Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0