Moda
Ulična moda: Zadar

Bilo ljeto, zima ili proljeće, ova dama iz Zadra uvijek zablista svojim stylingom

  • Sunčan dan uvijek izmami odlične modne kombinacije na ulice
  • Pozornost naših fotografa u više je navrata privukla ova lijepa Zadrank, koja je uvijek savršeno dotjerana
  • Uz pomno odabrane outfite, idu i pripadajući modni dodaci, kao i uvijek sređena frizura

Na lijepi sunčani dan u gradu uvijek možemo pronaći lijepo sređene prolaznice, a u Zadru smo zamijetili i ovog vikenda prolaznicu skockanu do zadnjeg detalja. Lijepa plavokosa dama u svim je svojim modnim kombinacijama uvijek savršeno usklađena, a obožava nositi minice. Opravdano! Ovakve noge šteta bi bilo ne pokazati.

U nastavku ti donosimo njene tri odlične modne kombinacije koje mogu biti i dobra inspiracija i za tvoje stylinge! 

1. stayling

Zgodna prolaznica prošetala je Zadrom u odličnom kombinaciji za zimski dan objasan suncem. Kratku suknju od strukturirane tkanine svijetle nijanse s rozim nitima spojila je s upadljivom dolčevitom u ružičastoj boji, a preko ramena prebacila kratku bundicu prljavobijele boje. Uz ovu modnu kombinaciju odlučila se i za neutralne modne dodatke, bež lakirane štikle sa zakovicama i Louis Vuitton torbu s monogramom brenda.

Ulična moda: Zadar | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

2. stayling

Ovdje je uz smeđu kožnu haljinu do koljena u nijansi kao stvorenoj za jesen, nosila krznenu stolu u tamnijoj smeđoj nijansi. Ispod haljine bez rukava odjenula je jednostavan tanji bež pulover s detaljima zlatnih gumbića na rukavima. Dizajnerska Louis Vuitton torba savršeno se uklopila u elegantan styling. Na nogama je nosila smeđe cipele na visoku petu s efektnim detaljem mašne i svjetlucavog broša, koje su savršeno upotpunile ovaj styling u neturalnim bojama.

Čizme iznad koljena Možda vas zanima Ulična moda: čizme iznad koljena su seksi, čak i s ovakvom petom Rubrika Moda Moda

Ulična moda: Zadar | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

3. stayling

Posljednja u nizu, no ništa manje uspješna modna kombinacija, je ova u ružičastoj i crnoj boji u kojoj smo je uhvatili krajem prošlog ljeta. Glavnu riječ u ovoj modnoj kombinaciji svakako je vodila roza haljina dugih rukava duljine do koljena s izazovnim prorezima na struku koji su naglasili savršenu figuru lijepe prolaznice. Kombinaciju je upotpunila modnim detaljima u crnoj boji: kožnom torbicom sa zlatnim lancem, cipelama s visokom potpeticom, velikim sunčanim naočalama i jaknicom.

Ulična moda: Zadar | Autor: Pixsell/Dino Stanin Pixsell/Dino Stanin

Koji ti se od njezinih stylinga najviše sviđa?

Možda vas zanima Prolaznica sa špice privukla nas je elegantnom kombinacijom u neutralnim bojama Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0