Moda

Prolaznica sa špice privukla nas je elegantnom kombinacijom u neutralnim bojama

  • Kako nam se bliži proljeće, sve više posežemo za svjetlijim bojama
  • Toga se drži i ova modno osviještena dama koja se odlučila za outfit u neutralnim nijansama
  • Njen modno usklađen styling svakako je došao do izražaja

Kako nam se bliže vedriji i topliji dani, svi se sve više odlučuju odbaciti tamne boje i nijanse poput crne, smeđe i tamnoplave (mada, ruku na srce, ove su se zime nosile i žarke boje!) i biraju svjetlije nijanse kojima prizivaju proljeće. Upravo za jednu takvu, gotovo monokromatsku stilsku kombinaciju odlučila se lijepa dama sa zagrebačke špice.

Zaboravi all white i all black look. Vrijeme je za ružičasto od glave do pete, misli ova prolaznica

 | Autor: Pixsell/Slaven Branislav Babic Pixsell/Slaven Branislav Babic Prolaznica na zagrebačkoj špici

Na zagrebačkoj špici svakodnevno možemo vidjeti odlično izvedene modne kombinacije, a ova prolaznica privukla je pažnju svojim pomno iskombiniranim outfitom u svijetlim, neutralnim nijansama.

Možda vas zanima Foxy kaputi sve su vrući trend. Zgodna brineta sa špice odabrala je model upadljive plave boje Rubrika Moda Moda

Središnji komad njene modne kombinacije svakako je bio elegantan kaput u krem boji sa širokim, smeđim krznenim ovratnikom. Krzneni detalji u istoj boji nalazili su se i na rukavima i kaputu dali poseban efekt. Ispod kaputa nosila je košulju-haljinu također u svijetloj nijansi, dok je na nogama nosila visoke kožne čizme iznad koljena u bež boji. Svoju modnu kombinaciju u neupadljivim nijansama upotpunila je torbom u krem boji koja se savršeno slagala s ostatkom outfita.

Sličan efektan outfit baš poput ove prolaznice, možeš iskombinirati i ti. Odluči se za svoju omiljenu boju u svijetlijem tonu, možda neku i od trenutno popularnih pastelnih nijansi i složi svoj outfit s pripadajućim modnim komadima. Takva modna kombinacija svakako će biti pravo osvježenje!
 

Photo: Pixsell/Slaven Branislav Babic

Komentari 0