Moda

Foxy kaputi sve su vrući trend. Zgodna brineta sa špice odabrala je model upadljive plave boje

  • Model kaputa kojeg  krasi krzno na ovratniku i porubu rukava, a obožavaju danas mnoge trendeseterice 
  • Zgodna brineta iz Zagreba pokazala nam je kako nositi upečatljivi foxy kaput - osim zanimljivog dizajna odlučila se i za veoma lijepu boju kaputa - plavu
  • Naravno, pronjuškali smo kakva je ponuda i kave cijene foxy kaputa...

Ova prolaznica iz Zagreba pokazala nam je kako nositi upečatljiv kaput. Riječ je o takozvanom foxy kaputu, modelu kojeg krasi (nekad pravo, danas najčešće umjetno) krzno na ovratniku i porubu rukava. Chic odjevni komad inspiriran ruskom modom vratio se na ulice, a njegovu vladavinu potvrdile i su brojne slavne dame koje svojim stajlinzima diktiraju trendove, poput supermodela Irine Shayk, Belle Hadid i Kendall Jenner. 

Možda vas zanima Ovaj kaput domaćeg dizajna bilo je teško ne zamijetiti na zagrebačkim ulicama Rubrika Moda Moda

Kaputi s krznenim ovratnicima i orukavljem pojavljuju se na modnim pistama, kao i na ramenima slavnih. Dame koje se žele uhvatiti u koštac s ovim trendom svojim odjevnim kombinacijama njime će dodati dašak otmjenosti. Ovakav stajling izaziva osjećaj skupocjenog stila, bezvremenske sofisticiranosti i elegancije bez napora.   

U nadolazećim mjesecima, osim u neutralnim bojama, nosit će se i oni jarkih nijansi koji odjevnoj kombinaciji daju dodatnu dozu odvažnosti. Da će ovaj trend zasjesti na sam vrh ljestvice najpopularnijih, potvrdila je i naša prolaznica.

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Veliki šal može popraviti ili pokvariti stajling. Kako ga nose Hrvatice?

Zgodna prolaznica odabrala je plavo bijelu kombinaciju i odlučila se upravo za kaput s krznenim ovratnikom i orukavljem, a izabrala je kaput u svijetlo plavoj nijansi. Odabir ove nijanse osim zanimljivog dizajna, još je više podignuo cijelu kombinaciju i učinio da prolaznica ne prođe bez pogleda.

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Kaput je u struku stegnula remenom, a na ramenu joj se nazire i torba u odgovarajućoj plavoj nijansi. Kako bi zaokružila ovaj odmjeren i elegantan stajling upotpunila ga je i visokim kožnim čizmama na debelu petu u bijeloj boji. Od dodataka je izabrala sunčane naočale mačkastog oblika koje su joj lijepo uokvirile lice i neutralan makeup.

Možda vas zanima Prolaznica iz Zadra leopard uzorak začinila je s čak 6 crvenih detalja Rubrika Moda Moda

Od svakodnevnih odlazaka na posao i u grad, do formalnijih događanja kada trebaš izgledati posebnije, s ovakvim kaputom ćeš se istaknuti bez puno truda. Spajajući svoju kombinaciju s ovakvim kaputom, zasigurno ćeš ostaviti dojam svojom odjećom. Evo nekoliko ideja za foxy kaput iz trgovina.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: H&M (oko 519,90 kn), Etsy (oko 1320, 90 kn), Pinko (oko 2138,90 kn)

 

Photo: Pixsell/Emica Elveđi

Komentari 0