Life&style

Doziva proljeće: Sonja Kovač u outfitu s povratničkim trendovima koje trendseterice već obožavaju

  • Influencerica Sonja Kovač pomno prati trendove pa tako i one koje se vraćaju u modu
  • Obožava isprobavati nove stvari i svoje outfite dijeliti sa svojim pratiteljima
  • Ovog puta objavila je fotografiju u modnoj kombinaciji punoj odjevnih komada koji bude nostalgiju

Influencerica Sonja Kovač još jedan od svojih pažljivo smišljenih outfita podijelila je u nizu fotografija na svojem Instagramu.

Uz opis: „Proljeće možeš li požuriti, molim te!? Kažu da se goli pupak i niski struk vratio u modu, a tko će drugi probati i biti pomodan nego ja!“, Sonju se na fotografijama može vidjeti u pravoj trendi proljetnoj kombinaciji.

Sonja nosi crnu satensku suknju midi duljine i niskog struka koju je kombinirala uz kratki plavi pulover brenda Balenciaga. Ove odjevne komade u tamnijim bojama podigla je šljokičastim modnim dodacima, srebrnom torbicom sa šljokicama Hourglass, također brenda Balenciaga i čizmice u jednakoj boji.

Možda vas zanima Sonja Kovač se u "all white everything" kombinaciji zapitala: "Što uopće nositi ispod ovakvog kaputa?" Rubrika Moda Moda

Opušteni outfit kojim „priziva“ proljeće Sonja je upotpunila crnim sunčanim naočalama i trendi frizurom visokog polurepa. Za svoj outfit Sonja je u komentarima dobila same pohvale svojih pratitelja.

Srebrna Hourglass torbica sa šljokicama nije jedini takav model u Sonjinoj skupocjenoj garderobi. U nedavnim postovima, influencerica je pokazala još dva modela sa šljokicama od kojih je jedan popularan model Cleo marke Prada, kao i pripadajuće cipele s istim detaljima.

Sonja je dodala kako „cipelice i torbice čekaju neke toplije dane“.

Možda vas zanima Sonja Kovač pohvalila se neobičnim buketom od omiljenih čokoladica: "Ovo je savršen poklon!" Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @xoxosonjakovac

Komentari 0