Moda

Sonja Kovač se u "all white everything" kombinaciji zapitala: "Što uopće nositi ispod ovakvog kaputa?"

  • Influencerica Sonja Kovač ponovno je iznenadila svojim modnim odabirom za šetnju gradom
  • Sonja je odabrala prilično jednostavnu, no jako efektnu kombinaciju
  • Glavnu riječ u Sonjinom stylingu imao je veliki, bijeli kaput

Naša poznata influencerica Sonja Kovač na svojem Instagram profilu objavila je „all white everything“ modnu kombinaciju. Sonja je poznata po trendovskim modnim kombinacijama, a ovoga puta odlučila je razvedriti tmuran dan outfitom u svijetlijim nijansama. Objavila je niz fotografija u oversized bijelom kaputu marke NA-KD, a uskladila je i modne dodatke.

Nosila je smeđi remen sa zlatnom kopčom brenda Maison Valentino, uz torbicu Rockstud, također s potpisom Valentina. Kosu je skupila u trendi punđu, a lice je prekrila crnim Bottega Veneta sunčanim naočalama. Cijeli styling upotpunila je bijelim čizmicama na petu.

Možda vas zanima Sonja Kovač pohvalila se neobičnim buketom od omiljenih čokoladica: "Ovo je savršen poklon!" Rubrika Stars Stars

Uz jednostavan opis „All white everything!“, ili „sve bijelo“, Sonja se zapitala „Što uopće nositi ispod ovakvog kaputa?“. U komentarima je za svoj nedjeljni outfit pokupila same pohvale, pa su tako neki od komentara pratitelja bili: „Predivna si“, „Prekrasan kaput, prekrasan pojas, torbica i ti“, „Torbica mi je vrh“ i „Super izgledaš“.

Sonja obožava nositi trendovske modne komade, a do nedavno je oduševljavala svojim modnim kombinacijama sa zimovanja, koje je provela u talijanskom Kronplatzu. Budući da tad u njenim zimskim outfitima šarenih boja nije nedostajalo, čini se da se Sonja ovog puta ipak priklonila klasičnim nijansama u najnovijoj bijeloj kombinaciji!

Možda vas zanima Zimske radosti: Poznati Hrvati pobjegli na skijanje, evo tko se gdje zabavlja i uživa Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@xoxosonjakovac

Komentari 0