Stars

Zimske radosti: Poznati Hrvati pobjegli na skijanje, evo tko se gdje zabavlja i uživa

  • Nakon proslave Nove godine, brojna poznata lica uputila su se na skijaške staze
  • Dok neki za odmor odabiru toplije krajeve, većina je ipak vjerna snijegom prekrivenim destinacijama
  • U snježnim radostima uživaju na raznim lokacijama u Sloveniji, Italiji i Srbiji

Brojni poznati Hrvati nakon Nove godine uputili su se na omiljeno zimsku razbibrigu, skijanje. Ovaj period tradicionalno je rezerviran za odlazak na poznata skijališta, a naše zvijezde ove godine uživaju na različitim destinacijama u susjednim zemljama. Njihove fotografije pokazuju koliko uživaju na snježnim padinama i na svježem planinskom zraku i suncu.

Zoran Šprajc

Voditelj je svoje pratitelje pozdravio iz talijanskog Tarvisija, gdje s obitelji odmara i uživa u skijanju nakon proslave Nove godine. "Ništa bolje ne liječi novogodišnji mamurluk od snijega, sunca i planinskog zraka. Kaciga isto pomaže, da se glava ne raspadne” poručio je Šprajc.

Sonja Kovač

Poznata influencerica ponovno uživa na snježnim padinama Kranjske Gore, zajedno sa svojim psićem. Uz slatku fotografiju s voljenim ljubimcem, Sonja je i svoje pratitelje upitala gdje oni uživaju.

Sandi Cenov

Naš pjevač poznati je ljubitelj ovog zimskog sporta, a na skijanje odlazi svake godine. Ove je godine odabrana destinacija bila Kopaonik u Srbiji. Sandi na skijanju uživa s obitelji, a jedino se nada da “ovdje korona ne obitava” jer “valjda smo dosta visoko?!”

Možda vas zanima Sonja Kovač pokazala kako je uredila najdražu sobu u stanu, "ostvarenje njenih snova" Rubrika Life&style Life&style

Mario Valentić

Glumac i fitness trener čak je i Novu godinu dočekao na snijegu, u Vogel Ski Resortu u Sloveniji. I Mario je veliki ljubitelj skijanja, a ove godine društvo mu prave sin i prijatelj.  

Ivan Šarić i Korana Gvozdić

Poznati par sa sinom uživa u snježnim radostima, a veselu fotografiju podijelili su s obožavateljima i opisali svoju sreću.

Možda vas zanima Nakon avanture duge 7400 kilometara, Ivica Kostelić vraća se obitelji - objavio je slatku fotku sa svojim blizanakama Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0