Life&style

Antonija Mišura Sandrić iskoristila je sunčan dan i prošetala savršeni outfit za proljeće!

  • Antonija Mišura Sandrić za šetnju sa sinčićem Noelom odabrala je odličnu modnu kombinaciju
  • Lijepi sunčani dan Antonija je provela u kaputu hrvatskog dizajna
  • Outfit je upotpunila i drugim trendovskim dodacima

Naša bivša košarkašica, Antonija Mišura Sandrić zimski dan objasan suncem odlučila je provesti u šetnji s jednomjesečnim sinom Noelom. Antonija je fotografiju nihovog izlaska podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu, a nas je oduševila njena odlična modna kombinacija.

Antonija je nosila statement kaput hrvatskog brenda, Design by Roza. Šarmantnu kombinaciju je upotpunila bež šeširom, trendi sunčanim naočalama i iznimno popularnim modelom glomaznih čizama u krem boji. Za torbicu, Antonija je odabrala mali smeđi model koji se savršeno uklopio u njen outfit.

Možda vas zanima Sonja Kovač se u "all white everything" kombinaciji zapitala: "Što uopće nositi ispod ovakvog kaputa?" Rubrika Moda Moda

Antonijin kaput kraćih je rukava i savršen za prijelazno razdoblje pred nama. Lako ga se može i kombinirati budući da je neutralne svijetle boje s decentnim uzorkom crnih okomitih i vodoravnih linija.

Na svojem profilu Antonija je podijela još jednu fotografiju u istoj kombinaciji gdje joj je šibenska arhitektura pružila savršenu pozadinu.

Antonija je u sunčanom danu uživala sa sinom Noelom, a osim njega, u braku sa suprugom Markom Sandrićem, lijepa Šibenčanka dobila je i dvogodišnju kćer Taru.

Možda vas zanima Sofia Vergara nas je iznenadila netipičnim stylingom. Prepoznatljivim cipelama ipak je vjerna Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @antonijamisurasandric

Komentari 0