Moda

Zaboravi all white i all black look. Vrijeme je za ružičasto od glave do pete, misli ova prolaznica

  • Tko ne voli dobru ružičastu modnu kombinaciju?
  • Roza je prava osvježavajuća i nježna nijansa koju ne možemo zadržati izvan svojih ormara, posebno sada kad su dani sve topliji i proljeće sve bliže
  • Prolaznica nam je pokazala kako iskombinirati jednostavan, a elegantan all pink look

Ansambl potpuno ružičastog looka veoma je osvježavajuć u ovim sve toplijim danima. Može biti teško pronaći prave nijanse ružičaste za upariti, a još teže postići to bez da izgledamo kao Barbie. Tajna je u tkaninama koje odabereš i koliko je tkanine na vašem tijelu, kako bi imala savršenu street style kombinaciju.

Možda vas zanima Ulična moda: s toplijim danima žene ponovno masovno nose ove kapute Rubrika Moda Moda

Ova intenzivno romantična i zabavna nijansa idealna je za odvažnije među nama, te one koji žele pretvoriti ulicu u svoju pistu. Prolaznica koju smo uhvatili u šetnji daje nam majstorske tečajeve kako nositi jednobojni look poigravajući se raznim ružičastim nijansama, s nježno ružičastom kao zvijezdom showa. 

 | Autor: Pixsell/Zoe Sarlija Pixsell/Zoe Sarlija

U svom izgledu, počela je s ključnim dijelovima, onim najvažnijim komadima svake kombinacije. Uparila je široke svijetloružičaste hlače za nježan i otmjen osjećaj, s predimenzioniranim ružičastim džemperom kojeg je krasila zanimljiva tekstura. Prolaznica je pripazila da oba komada koja je odabrala budu opušteni, tako da može zadržati ležernost. Izabrala je i zlatan remen s kopčom koji je važan detalj ovog stajlinga.

Ovaj kaput domaćeg dizajna bilo je teško ne zamijetiti na zagrebačkim ulicama

Svom stajlingu dodala je i dugačak vuneni kaput nježne taupe boje, također sa zlatnim detaljima. Izabrala je smeđe čizme od brušene kože i torbu preko tijela, a kako bi dodala malo zabave svom elegantnom stilu nosila je naočale mačkastog oblika i raspuštene smeđe uvojke.

Možda vas zanima Tri su dame odjenule visoke bijele čizme: čiji je stil najbolji? Rubrika Moda Moda

Krep ružičasta, blijeda boja breskve i nježno rumena; sve su to nijanse ružičaste koje će skrenuti pažnju, a koje je brineta vješto iskombinirala.  Ako su žarko ružičasta i boja fuksije previše za tebe, svakako možeš izabrati nježnije nijanse, i vješto ih upariti, baš poput ove prolaznice. Pogledaj naše slične odabire u nastavku kako bi ti možda poslužili da i sama složiš ovakav stajling.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Pulover: Mohito (69,90 kn), Kaput: Mango (899,90 kn), Hlače: Zara 8229,90 kn)

Photo: Pixsell/Zoe Sarlija

Komentari 0