Moda

Ulična moda: s toplijim danima žene ponovno masovno nose ove kapute

  • Karirani kaput odličan je modni odabir s kojim ćeš izgledati jako stylish, a pružit će ti i dovoljno topline
  • Ove prolaznice odlično su ga uklopile u svoje outifte
  • Pronašle smo i lijepe slične modele iz kolekcija high street brendova

Sunce koje nas je obasjalo proteklih dana izvuklo je i prekrasne modele kaputa koji se preplavili gradske ulice u raznim izdanjima. Riječ je o kariranim kaputima, tanjeg pletiva koje smo u različitim izdanjima imali prilike vidjeti na savršeno sređenim prolaznicama.

 | Autor: Pixsell/Zoe Sarlija/Ivo Cagalj Pixsell/Zoe Sarlija/Ivo Cagalj S toplijim danima, na ulice su se vratili karirani kaputi

Ovi karirani kaputi odlično su se uklopili u street style lijepih dama. Neke su se odlučile na klasične nijanse sive i smeđe, dok su druge odabrale življe boje na kaputima sa zelenim i crvenim bojama.

Možda vas zanima Tri su dame odjenule visoke bijele čizme: čiji je stil najbolji? Rubrika Moda Moda

Ovakav model kariranog kaputa savršen je za opuštenu šetnju vikendom, a posebno po špici, gdje nećeš proći nezamijećeno, baš poput ovih dama. 

 | Autor: Pixsell/Zoe Sarlija Pixsell/Zoe Sarlija Ulična moda - karirani kaput

Karirani kaput, posebno u neutralnim nijansama vrlo je jednostavan za kombiniranje, a podići će baš svaki tvoj outfit, a oko ostatka se nećeš morati previše truditi. Možeš ga iskombinirati s glomaznim čizmama i crnim kožnim hlačama ili par za totalno ležernu kombinaciju, uz traperice i bijele tenisice. 

Modeli kariranih kaputa nalaze se i u ponudi omiljenih high street brendova, a za tebe smo izdvojile neke od najljepših modela!

 | Autor: Stradivarius/Zara/Bershka Stradivarius/Zara/Bershka Karirani kaputi iz ponude high street brendova

S lijeva na desno: Mango (299,90 kn); Zara (549,90 kn); Bershka (sad 149,90 kn)

Karirani kaput odlično će ti poslužiti i u prijelaznim vremenskom razdoblju koje nam stiže, a kad zahladi uvijek ga možeš nositi uz slojeviti outfit za toplu i stylish modnu kombinaciju!

 

Možda vas zanima Foxy kaputi sve su vrući trend. Zgodna brineta sa špice odabrala je model upadljive plave boje Rubrika Moda Moda
Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Komentari 0