Moda

Zgodna prolaznica odlično nosi šareni kombinezon i kaubojske čizme

  • Prolaznica na zagrebačkoj špici odlično se uklopila u sunčani dan svojim outfitom punim boja
  • Trendi komade, kombinezon i kaubojske čizme, spojila je u zanimljivu modnu kombinaciju
  • Dva statement komada odlično su se nadopunila

Sunčane dane u kojima smo uživali trenutno je zamijenila kiša, no zagrebačke trendseterice u sunčanom razdoblju nisu propustile prošetati proljetne stylinge savršene za lijepe i sunčane proljetne dane. Na zagrebačkom Cvjetnom trgu našla se i ova prolaznica koja je nosila šareni kombinezon zanimljivog uzorka u nijansama gotovo svih boja. Ovim pravim statement komadom „riješila“ je pola stylinga, a savršeno ga je nadopunila efektnim crvenim kaubojskim čizmama. 

 | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL

Struk je naglasila tankim kožnim remenom u smeđoj boji, a za sličnu nijansu se odlučila i kod odabira torbice koju je prebacila preko tijela dugačkim remenom. Kosu je nosila svezanu u rep, što je samo stavilo uzorak kombinezona još više u prvi plan, a od nakita je odabrala jednostavne srebrne okrugle naušnice.

Možda vas zanima Bivša missica Ivana Delač prošetala je špicom u proljetnoj haljinici i pokazala vitke noge! Rubrika Moda Moda

Okrugle sunčane naočale i crveni ruž na usnama upotpunili su modnu kombinaciju, kao i osmijeh koji nije skidala s lica! 
Modna kombinacija puna boja kao stvorena je za proljeće, a s dolaskom toplijih dana, ovakve kombinacije sigurno ćemo sve više viđati!

Možda vas zanima Dama u zlatnom vs. dama u rozom: Čiji ti se styling više sviđa? Rubrika Moda Moda
 
Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    zgodna??????????? jel vi trebate neku dioptriju?????