Moda

Savršeno modno usklađeni par sa zagrebačke špice: Plava im je najdraža boja!

  • Sunčani proljetni dan ovaj je par iskoristio za šetnju središtem Zagreba u modno usklađenim outfitima
  • Njihovim kombinacijama bile su zajedničke i boje, poput plave, bijele i crne
  • Iako on nosi poderane traperice, elegancija im se ne može osporiti. Sve su dopunili decentnim detaljima

Modno usklađeni parovi u šetnji gradom uvijek privuku pozornost, a to je bio slučaj i s ovim skockanim parom sa zagrebačke špice koji je prošetao središtem grada u savršeno usklađenim modnim kombinacijama kojima se dominirale i jednake nijanse boja. Plava boja vodila je glavnu riječ u ova dva dobra outfita. 

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Djevojka je nosila elegantno jarko plavo odijelo s hlačama širokih nogavica i modelom dužeg sakoa. Ispod sakoa nazirao se jednostavan bijeli top koji je odlično upotpunio inače crno-plavu modnu kombinaciju. Dugačak crni kaput koji je prebacila preko odijela bio je savršen dodatak ovom elegantnom outfitu.

Modeli odijela u boji iznimno su popularni ovog proljeća, za tebe smo izdvojili tri predivna modela iz trenutnih kolekcija high street brendova u pravim proljetnim bojama! Jedno i u sličnoj plavoj nijansi kakvo nosi naša sređena prolaznica!

 | Autor: Zara/Mango/Stradivarius Zara/Mango/Stradivarius

S lijeva na desno: Zara, sako (499,90 kn), hlače (299,90 kn); Mango, sako (549,90 kn), hlače (249,90 kn); Stradivarius, sako (299,90 kn), hlače (159,90 kn)

Možda vas zanima Skidamo kapu mladoj dami koja je pokazala kako nositi sako-haljinu na dobar način Rubrika Moda Moda

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Ni muški dio ovog skockanog para nije propustio modno briljirati. Mladić je nosio kombinaciju s istom paletom boja – crna, bijela i plava. Klasični komadi poput plavih traperica, bijele košulje i crnog kaputa savršeno su se nadopunili s trendi komadima poput sakoa u jarko plavoj boji i bijelih Alexander McQueen tenisica s plavim detaljem.

Možda vas zanima Zgodna prolaznica odlično nosi šareni kombinezon i kaubojske čizme Rubrika Moda Moda
Photo: Emica Elvedji/PIXSEL

Komentari 0