Stars
Obitelj Srna

Sretna obitelj! Darijo i Mirela Srna s djecom uživaju na odmoru, objavili su rijetku zajedničku fotografiju

  • Darija Srnu pamtimo kao jednog od najboljih hrvatskih nogometaša 
  • Njegova supruga, Mirela Forić Srna, uspješna je poslovna žena
  • Premda rijetko dijele obiteljske fotografije, sada su podijelili jednu na kojoj možemo vidjeti cijelu obitelj na okupu…

Naime, Mirela i Dario objavili su fotografiju sa svojom djecom: kćeri Kasjom i sinom Karlom. Premda ovaj poznati par svoj privatan život uspješno drži podalje od očiju javnosti, očito nisu mogli odoljeti te su odlučili podijeliti svoj „ponos“ sa svima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darijosrna (@darijosrna)

„Happy Family“, odnosno, „sretna obitelj“, napisao je Dario kratko i jasno uz fotografiju. I mi bismo se složili da u ovom slučaju slika govori puno više od riječi, a to dokazuju i brojni komentari pratitelja koji osjećaju „vibru“ sretne obitelji. U manje od jednog dana objava je sakupila gotovo 50.000 lajkova, a uz objave poput „Lijepi ste!“, „Predivna obitelj“ i „Dario legenda“.

I dok Kasja izrasta u prelijepu djevojku nalik mami Mireli, Karlu predviđaju da će krenuti tatinim stopama u veliku nogometnu karijeru, a za oko nam je zapeo zgodan komentar: „Mali Srna, čekamo te u reprezentaciji“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darijosrna (@darijosrna)

Inače, Darijo Srna je sportski direktor u nogometnom klubu Šahtaru, gdje je i sam igrao (te postao legenda tog kluba) te je i trener s Uefinom PRO licencom. Mirela je prošle godine napravila pravi preokret u poslovnoj karijeri. Naime, nakon osam godina napustila je BURO (bila je i suosnivačica tog portala) te se okrenula novim projektima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darijosrna (@darijosrna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by darijosrna (@darijosrna)

Photo: Instagam

Komentari 0