Stars

Andrej Kramarić objavio prvu fotku s djevojkom i slomio nekoliko srca

Hrvatski nogometni reprezentativac se nakon velikog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zasluženo odmara u Grčkoj u društvu djevojke Mije

Unatoč tome što se znalo tko je zanosna brineta, nogometaš Andrej Kramarić štitio ju je od pogleda znatiželjnika i nije objavljivao njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Do jučer! Naime, sinoć je na njegovom Instagram profilu "osvanula" prva fotografija na kojoj pozira s djevojkom

Fotografija je izazvala brojne reakcije obožavateljica, a mnoge od njih nisu mogle sakriti nezadovoljstvo i tugu. "Sruši mi nade sve", "Moje srce je slomljeno" i "Slika koja je uništila sve cure u Hrvatskoj", samo su neki od komentara ispod fotografije. No, bilo je i onih koji su pohvalili Kramarićev izbor i poželjeli im puno sreće. 

 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Mladi par se trenutno nalazi na odmoru u Grčkoj na otoku Mikonosu, a prema njihovim širokim osmjesima čini se da uživaju u zajedničkim trenucima. Prije Grčke, Andrej i Mia viđeni su u šetnji Dubrovnikom kamo su stigli s obližnjeg Lokruma. Nogometaš je tada za dnevnik.hr otkrio da su na odmoru, da su sretni i da je sve super. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Možda vas zanima Je li ovo nova popularna frizura među ženama nogometaša? Rubrika Life&style Life&style

Nogometni reprezentativac i 23-godišnja studentica Veterinarskog fakulteta u vezi su već godinu dana, a upoznali su se u Zagrebu. Do sada se o njima nije moglo ništa saznati iz profila na društvenim mrežama, ali nadamo se da je ova fotografija probila led. Pratit ćemo! 

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Komentari 0