Life&style

Je li ovo nova popularna frizura među ženama nogometaša?

Nije tajna da su djevojke i supruge naših srebrnih nogometaša u posljednje vrijeme pod povećalnom javnosti. Pa smo tako uočile i frizuru koja je među njima, čini se, jako popularna

Naše WAGS-ice, čini se, često se modno inspiriraju jedna drugom. Ovaj put, pak, nismo uočile modnu sličnost, ali uočili smo novu trendi frizuru među njima. Riječ o neukrotivim, messy kovrčama koje su puštene da prirodno i divlje padaju preko leđa. Iako smo ju često viđali s dotjeranim i isfeniranim kovrčama, Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, u posljednje vrijeme prava je predvodnica ovog trenda i često pušta svoju bujnu, zlatnu kosu na slobodu. 

Guste i zdrave kovrče oplemenjuju njen ljetni izgled i u savršenoj su harmoniji s preplanulim tenom, a osim toga ublažavaju joj crte lica pa mlada Izabel izgleda kao opuštena (i prelijepa) tinejdžerica.

Da je ovakva frizura uistinu popularna dokazala je i Franka Batelić, novopečena supruga Vedrana Ćorluke. I ona je imala mali frizerski izlet do neukrotivih kovrča. I prava je šteta što ih je, početkom ljeta, nosila samo na snimanju spota za pjesmu Kao ti i ja.

Možda vas zanima Mladenci novog doba - pogledaj što su učinili odmah nakon vjenčanja! Rubrika Stars Stars
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

U svoju neukrotivu frizuru Franka je uplela neuredne pletenice i tako dobila još otkačeniji izgled. Pokušale smo pretpostaviti tko joj je poslužio kao inspiracija za cijeli ovaj izgled i mislimo da smo blizu točnog odgovora. Iskreno, smatramo da Franki ova frizura sjajno stoji te da bi ju sjajno nosila i u stvarnom životu!

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Treća WAGS-ica koja je ispratila ovaj trend je Dubrovčanka Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćalete Cara. Mlada pravnica ponosi se svojoj zanosnom plavom kosom i često je stilizira u raznim varijantama. Upravo neukrotive kovrče nalaze se među čestim opcijama, a sjajno ih je kombinirala i sa ''kockastim'' uzorkom. 

Samozatajnoj Adriani, osim sjajnih frizura, moramo pohvaliti i modni ukus. Hrabra je i kad je u pitanju stil pa rado nosi žive boje i razne uzorke. Predosjećamo da je, barem u ulozi slavne WAGS-ice, tek na početku, ali ne sumnjamo da je nova ikona stila na vidiku. 

Možda vas zanima Izgleda da smo dobili hrvatsku Shakiru? Rubrika Stars Stars

Tko se kime inspirirao teško je nagađati, ali zapravo - kao da je bitno? Činjenica je da WAGS-ice znaju što im stoji, a nama se sviđa zamisao da je za ovu frizuru potreban samo nered na glavi. Ova messy situacija ne uključuje peglu za kosu ni dugo feniranje, a to nam je odmah dobar znak za ljeto. Potreban je samo slani sprej za kosu i čvrste ruke za "gužvanje" frizure! 

Proizvode John Frieda možete pronaći u  prodavaonicama u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme.

Photo: Instagram/kolaž

Komentari 0