Stars

Mia Dimšić odradila prvu eurovizijsku probu, nastupit će u ružičastoj ELFS haljini

  • Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Mia Dimšić u Torinu je odradila i prvu probu
  • Mia će nastupiti u modnoj kreaciji s potpisom ELFS-a
  • Predviđaju joj i prolazak u finale, a s pjesmom „Guilty Pleasure“ nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri, 10. svibnja

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjoj Euroviziji, Mia Dimšić otputovala je u Italiju, gdje je već odradila i prvu probu, u dvorani Pala Olimpico u Torinu. Mia će na Euroviziji sa svojom pjesmom „Guilty Pleasure“ nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri, koja će biti održana 10. svibnja.

Baš kao i na nastupu na Dori, tijekom prvog probnog nastupa u Italiji, Miji je na pozornici gitara također bila u rukama. Sve fotografije s Mijine prve probe možeš pogledati ovdje.

Mia je već odradila i četiri predeurovizijska nastupa u Europi, no za polufinalnu večer još nije sigurna hoće li dio svoje pjesme pjevati i na hrvatskom: „Još uvijek ne znam hoću li pjevati i stih na hrvatskome, to ćemo doznati u zadnji tren“, rekla je Mia prije odlaska.

Možda vas zanima Pamela Ramljak pokazala markiranu odjeću i naušnice s Eurosonga koje donira za humanitarnu prodaju Rubrika Life&style Life&style

Miji će se na pozornici pridružiti i troje plesača, Rebeka Krajnović, Roman Vrančić i Danon Vrlić, koji su i na prvoj probi nastupili s njom.

Pozornost je privukao i Mijin upečatljiv styling, raskošna i elegantna haljina hrvatskog modnog dvojca ELFS, Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice. Miji haljina koju je kombinirala s crnim vojničkim čizmama, odlično stoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia (@miadimsic)

Mia je na svojem Instagramu također podijelila fotografije s prve probe te upitala svoje pratitelje: "Što vi mislite?"

Miji Dimšić mnogi predviđaju i ulazak u finale, a na kladionicama gdje se situacija dosta brzo mijenja, Mia je u nedjelju držala 24 mjesto od njih ukupno 40. Finale ovogodišnjeg Eurosonga održat će se u subotu, 14. svibnja, a pobjeda se predviđa Ukrajini.

Možda vas zanima Hejteri napali Miju Dimšić, tvrde da na Eurosong ide kopija hita Taylor Swift, "Willow" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @miadimsic

Komentari 0